Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft aT. Sorunu...(Modemden kaynaklanan.)

Tentra_Pyros

Öne çıkan mesajlar

modeminin özelliklerine internetten baktığım kadarıyla kendinden bi firewall u yok. ama warcraft genelde 6112 ve 6119 nolu portları kullanıyo bildigim kadarıyla, bu portları çarak oyuna girmeyi deneyebilirsin yada bu siteye biraz göz at belki bi çözüm çıkar.

http://world-editor-tutorials.thehelper.net/firewall.shtml#introduction
Sosyal ağlarda paylaş

frozen death sölemiş ....warcraftı en çok engelleyen şey xp nin firewall u...bizzat çok yaşadım...[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sadece w3 de arranged team yaparken yada biz cg den oyun kurdugumuz da göremiolar.Diğerlerinde olmuyor ultima ve ya counter a girebiliyoruz.(Lan,yada serverdan)Birbirimizle w3 ü landan da yapabiliyoruz.

[Bu mesaj Tentra_Pyros tarafından 27 Ağustos 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tentra_Pyros tarafından 27 Ağustos 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Router olarak kurulmuş olabilir mi modemin? Bende de aynı sorun var da kuranlara iyi laf yetiştirdim sonra öğrenince ama hiç bütün herşeyi silip baştan kurmaya da yeltenemedim napasın üşendim işte.

Router'lı kurulup kurulmadığını anlamanın bi yolu run->cmd->ipconfig /all yazacaksın, ip adrsi olarak 10.0.0.xx tipi bişey gösteriyosa router şeklinde kuruludur adsl modemin. Bi çözüm bulamadım ama soruna :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...