Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft aT. Sorunu...(Modemden kaynaklanan.)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim evde adsl var.Kardeşimle aT yapacaz firewall falan demeye başladı ama..Dial-up varken sorun yoktu.Adsl de Tüm herşeyi disable etsem dahi olmuyor.LvL'ın forumların da da başka birisin de de böyle bir sorun olmuş.Acaba aynı sorunu yaşayan biri varsa,lütfen yardım etsin.
Mesaj tarihi:
şunu dene
bağlantına gel özellikler de,gelişmiş e gel orda bilgisayar ağımı korumak için bilgisayara ulaşılmasını kısıtla yada önle var onu inaktif yap
bundan kayanklandığını sanmam ağada.fakat bi dene işte.ama olmazsa hemen yeniden aç.önemli
Mesaj tarihi:
adsl modemin markası nedir yazarsan daha detaylı bilgi verelim sana. Bazı adsl modemlerde kendinden firewall oluduğu için port açman gerekebilir.
Mesaj tarihi:
İlk önce ilgilendiğiniz için teşşekür etmek isterim.Markası: Loopcomm LP-AL2014P
Aldığım yer,bana tüm desteği verceğini sölemişti bir kez bile eve gelmedi yardımcı olursanız.Çok sevinirim
Mesaj tarihi:
frozen death sölemiş ....warcraftı en çok engelleyen şey xp nin firewall u...bizzat çok yaşadım...[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Mesaj tarihi:
Yok sadece w3 de arranged team yaparken yada biz cg den oyun kurdugumuz da göremiolar.Diğerlerinde olmuyor ultima ve ya counter a girebiliyoruz.(Lan,yada serverdan)Birbirimizle w3 ü landan da yapabiliyoruz.

[Bu mesaj Tentra_Pyros tarafından 27 Ağustos 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tentra_Pyros tarafından 27 Ağustos 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Router olarak kurulmuş olabilir mi modemin? Bende de aynı sorun var da kuranlara iyi laf yetiştirdim sonra öğrenince ama hiç bütün herşeyi silip baştan kurmaya da yeltenemedim napasın üşendim işte.

Router'lı kurulup kurulmadığını anlamanın bi yolu run->cmd->ipconfig /all yazacaksın, ip adrsi olarak 10.0.0.xx tipi bişey gösteriyosa router şeklinde kuruludur adsl modemin. Bi çözüm bulamadım ama soruna :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
  • Yeni Oluştur...