Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bizim evde adsl var.Kardeşimle aT yapacaz firewall falan demeye başladı ama..Dial-up varken sorun yoktu.Adsl de Tüm herşeyi disable etsem dahi olmuyor.LvL'ın forumların da da başka birisin de de böyle bir sorun olmuş.Acaba aynı sorunu yaşayan biri varsa,lütfen yardım etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Sanırım firewall u kapatmalısın bağlanmadan önce.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Abi Norton firewallari disable ediyom ama gene de olmuyor ayrıca Dial-up la giriyo disable etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frozen_Death Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 şunu dene bağlantına gel özellikler de,gelişmiş e gel orda bilgisayar ağımı korumak için bilgisayara ulaşılmasını kısıtla yada önle var onu inaktif yap bundan kayanklandığını sanmam ağada.fakat bi dene işte.ama olmazsa hemen yeniden aç.önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adsl modemin markası nedir yazarsan daha detaylı bilgi verelim sana. Bazı adsl modemlerde kendinden firewall oluduğu için port açman gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 İlk önce ilgilendiğiniz için teşşekür etmek isterim.Markası: Loopcomm LP-AL2014P Aldığım yer,bana tüm desteği verceğini sölemişti bir kez bile eve gelmedi yardımcı olursanız.Çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 modeminin özelliklerine internetten baktığım kadarıyla kendinden bi firewall u yok. ama warcraft genelde 6112 ve 6119 nolu portları kullanıyo bildigim kadarıyla, bu portları çarak oyuna girmeyi deneyebilirsin yada bu siteye biraz göz at belki bi çözüm çıkar. http://world-editor-tutorials.thehelper.net/firewall.shtml#introduction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 frozen death sölemiş ....warcraftı en çok engelleyen şey xp nin firewall u...bizzat çok yaşadım...[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Frozen ın sölediğini denedim olmadı ama genede saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Çok enteresan yaa. Başka oyunlarda da aynı problemi veriyormu?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Yok sadece w3 de arranged team yaparken yada biz cg den oyun kurdugumuz da göremiolar.Diğerlerinde olmuyor ultima ve ya counter a girebiliyoruz.(Lan,yada serverdan)Birbirimizle w3 ü landan da yapabiliyoruz. [Bu mesaj Tentra_Pyros tarafından 27 Ağustos 2004 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Tentra_Pyros tarafından 27 Ağustos 2004 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu bilen biri yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Router olarak kurulmuş olabilir mi modemin? Bende de aynı sorun var da kuranlara iyi laf yetiştirdim sonra öğrenince ama hiç bütün herşeyi silip baştan kurmaya da yeltenemedim napasın üşendim işte. Router'lı kurulup kurulmadığını anlamanın bi yolu run->cmd->ipconfig /all yazacaksın, ip adrsi olarak 10.0.0.xx tipi bişey gösteriyosa router şeklinde kuruludur adsl modemin. Bi çözüm bulamadım ama soruna :([signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tentra_Pyros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Router olarak kurulu.Ama genede saol, ilgilendiğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar