Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavyede sorun

Raistin

Öne çıkan mesajlar

bu olay dun gece ben jedi knight:jedi academy adlı oyunu oynarken aniden başladı sonra sadece oyundaki bir sorundandır diyip notepad de f tusunu denedim sadece ilk 3 bassta f yazıor sonrakilerde genellikle fd ve daha az olarak da df yazıo bunun klavyemin içinin epey pis olmasıyla alakası olabilirmi yoksa yeni bilgisayarmı almak zorundayım
Sosyal ağlarda paylaş

Banada olmuştu aynısı yeni bilgisayar almakla alakası yok. Klavyenin içindeki tuşlar kayıyor bazen hani oyun oynarken arada bir tekme yiyince klavye içindekilerde kayıyor tabi. Kendinde yapabilirsin ama biraz kasar. İçini açıp tuşları yerleştireceksin tabi kirliyse hafif ıslak bezlede silebilirsin. Geçer geçer :D
Sosyal ağlarda paylaş

tuşların altında küçük küçük "pad" ler oluyor onların yerleri kaymıştır klavyeyi ters çevirip içini açmayı dene..böylece doğru yerlerine yerleştir.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

microsoftun wireless larını fps oynıcaksan alma onu baştan söyliyim.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 01 Eylül 2004 13:24 tarihinde demiş ki:
Söz klavyedeyken bana bir klavye tavsiyesi verir misiniz? Şu asimetrik a4leri sevmiyorum.

Microsoft'un Optick mouse + M.m keynboard (kablolusu)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...