Raistin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu olay dun gece ben jedi knight:jedi academy adlı oyunu oynarken aniden başladı sonra sadece oyundaki bir sorundandır diyip notepad de f tusunu denedim sadece ilk 3 bassta f yazıor sonrakilerde genellikle fd ve daha az olarak da df yazıo bunun klavyemin içinin epey pis olmasıyla alakası olabilirmi yoksa yeni bilgisayarmı almak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Banada olmuştu aynısı yeni bilgisayar almakla alakası yok. Klavyenin içindeki tuşlar kayıyor bazen hani oyun oynarken arada bir tekme yiyince klavye içindekilerde kayıyor tabi. Kendinde yapabilirsin ama biraz kasar. İçini açıp tuşları yerleştireceksin tabi kirliyse hafif ıslak bezlede silebilirsin. Geçer geçer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tuşların altında küçük küçük "pad" ler oluyor onların yerleri kaymıştır klavyeyi ters çevirip içini açmayı dene..böylece doğru yerlerine yerleştir.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Söz klavyedeyken bana bir klavye tavsiyesi verir misiniz? Şu asimetrik a4leri sevmiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 microsoftun wireless larını fps oynıcaksan alma onu baştan söyliyim.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tmm saolun eger acıcak bir tornavida bulmayı becerirsem yaparım saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: SilphatosIce_, 01 Eylül 2004 13:24 tarihinde demiş ki: Söz klavyedeyken bana bir klavye tavsiyesi verir misiniz? Şu asimetrik a4leri sevmiyorum. Microsoft'un Optick mouse + M.m keynboard (kablolusu)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar