Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Şu anda az zamanım kaldı belki bir dönem kaçırıcam ama olsun.Eğer bilgisi olan varsa bana ingiltere yada amerikada iyi işletme yada turizm işletme eğitim veren üniversiteleri söyleyip yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.. not:fazla önemli diil ama aile dostlarım olduğu için buralarda biliyorsanız iyi üniversite benim için daha iyi olur. Amerikada:San francisco,los angeles,miami İngilterede:Manchester,londra
Befounder Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 amerikada okumak için 1-2ay içinde hazırlanamazsın, bişiler yapsan da iyi bir yere gitmek, burs almak için yeterli olmaz. 1- Öncelikle SAT1-2 ve TOEFL sınavlarına girmeli, seçtiğin üniversiteyi tatmin edecek notlar almalısın. Şu anda okuduğun okuldan notlarını getirmeli, öğretmenlerinden referans almalısın. Birkaç üniversite var diploma/not/referans istemeyen, ama bunlar genellikle kalitesiz okullar ve "kredi kartını getirsin, babamı bile alırım" mantığıyla işliyor. 2- Visa işlemleri var, F1 visa almak çok kolay değil. I-20 için öncelikle tonla döküman dolduruyorsun, sonra bir sorun çıkmaması için ümit edip bekliyorsun. Ki halen konsoloslukta bir tersliğin olması ve reddedmeleri çok muhtemel. 3- Kanımca buradan alacağın üniversite adlarını örnek alarak araştırmana başla. Los angeles ve miami turizm için çok iyi olabilir. Business okulu olarak princeton,yale,harvard,UW gibi okulları tavsiye ederim. Bunların hiç biri ile uraşamam yada ben tek başıma yapamam, birisi bana yol göstersin diyosan, istanbulda 2-3tane çok güzel counseling office var, bastırıyosun parasını seni gayet yüzel yönlendiriyorlar. Birde forumda arama yap, çok iyi hatırlıyorum bu işleri çok iyi anlatan bikaç topic vardı. (bi tane buldum: http://forum.paticik.com/view.php?id=62289) [Bu mesaj Befounder tarafından 01 Eylül 2004 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 teşekkürler,yanlız verdiğin sitede sınavlar gerekli koşullar yazıyor.benim ingiltere ve amerikada yazığım şehirlerde kuzenlerim aile dostlarım var.ben ilk aşama olarak üniversitelerin adlarını öğrenmek istiyorum.onlar orda iyice araştırcaklar.
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Nabacan amerikalarda olm? Bi daha gir sınava git boğaziçi işletmeye ohh :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Başka bilgisi olan yokmu?
Öne çıkan mesajlar