benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok arkadaş cc beklediğim ders ff geldi.ilk vize ortalamada, final kötü geçmedi ama ff gelmiş.final notunu da açıklamıyorlar zaten.mail attım hocaya final notumu söyleyin diye gelen cevaba bak "Finalin sandığından daha kötü geçmiş, bildiğin gibi final notu belli bir puanın altında olanlar doğrudan FF alıyorlar… Yine de canını sıkmamanı öneririm" said: ulan 2 yıldır bölümdeyim, ilk kez duydum final notu belli puan altında kalınca FF geldiğini.Geçen sene okula gitmeden FD getirdiğim ders, o kadar çalışmama rağmen FF geldi.notuda söylemez gavatlar, keyfine iş yapıyorlar.deu yu yazan kafamı .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 istanbul üni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sınavlar haricide ugrarsan okula,böyle yararlı bilgileri öğrenme imkanın olur yinede geçmiş olsun,yaymaya dewam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu sene gittim derslere, en düşük notum bb ydi.bu ders ff geldi.dokuz eylül üni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fd ne be f+ diye not mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 FF den sonra FD var bizde, böyle ilerliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 marmarada aynı sistem.Final 50 nin altındaysa vizelerin isterse 500 olsun ff gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 fd saçmaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bizde öyle bir sistem yoktu abi ya.final notu bile açıklanmıyor bizim bölümde, direk veriyorlar notu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://www.hayalci.net/wp-content/uploads/2010/05/feridun-d%C3%BCzagac.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 makinada da aynı olayı muhabbeti olmuştu bazı hocalarla. öyle karar alıcaz vs bişeyler dediler ama ben finalden 22 alıp geçtim bi dersten mesela. zaten zor iş makinada. herkes yeterince kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Derse gunu gunune calis. Odevlerini zamaninda yap. Bide sivazi azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hakkımda ileri geri konuşmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 size hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hiç kimse hakkımda ileri geri konuşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sizin bana söylediğiniz lafı aynen size iade ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 neden cevap vermiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Argumanlarimi toparlayip cevabi yapistiracagim, dur sen hele fedeboy. Edik: boy bitisik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bizde final 45 in altındaysa direk FF e bi de makina okuyoruz bol bol FF alıştık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben 58'le kaldım bi dersten, panoya asıldı ismim. okul tarihinde ilk diye hocaya plaket verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar