-Mehanix- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 slmlar ben geldim yeniden norton strikes back! :) umarim sıkılmadan devam ederim bu sefer... /tell jinnz[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Meha :) wb.. Baya bi once biraktim ben SWG'yi eve'ye falan basladim guzel gidiyo simdilik ara sira icqya gelde bi kac lafliyalim..
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hoşgeldin jk2 arkadaşım:)[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yok artık!!!!! nortonlar peki toptan döndüler mi yoksa tek mi döndün jinnz sen?? Neyse sonuçta tecrübeli dostlarımıza hoşgeldiniz der dönmeleri anısına /Bow çakarız :)[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hos geldin[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse
Jackal77 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sman oynuyordu ztn ben yeni geldim:)[signature][hline]Nick:........Smanchi Norton|Marj Kratox Profession:Master Combat-Medic - Master Pistoleer | Master Weaponsmith - Master Smuggler PA:...........[RIP] City:.........Hilâl Server:.....Eclipse
sgecca Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tabii ki abi biz 1000 kere nick değiştirdik o yüzdendir. Sman da bıraktı zannediyordum neden guilde üye diilsin sman onu da bilmiyorum ama artık abi kardeş gelip üye olursunuz herhalde :)[signature][hline]Sanny Sungur Master Smuggler-Master Tka-Master Pistoleer Sinny Sungur Master Riflemen-Master CM Tabii Bunlar Umarım olucak durumları :)
Öne çıkan mesajlar