onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 merhaba elimdeki php scriptiyle yeni bir oyun ekledigimde mesela siteye game.com/oyunlar/oyun1.html oluyor mesela iste ben ayni anda oyun1.game.com unda ayni yeri gostermesini bekliyorum bu mumkunmu? makine bana ait linux ensim pro kullaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 mümkün. fakat onun için yeni klasör açman gerek sanırım. misal oyun.hasan.com -> hasan.com/veli/oyun klasörüne gidiyor. bildiğim kadarıyla öyle, ama nasıl yaparsın bilemem.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Onun için yeni bir zone kaydı girmen gerekiyor. Bunun subdomainler, tammen bir domain gibi davranır, klasor gibi değil..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 edit.. yanlış bilgi.. [Bu mesaj nedanko tarafından 01 Eylül 2004 00:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 1. ensim pro ne ? 2. oyun.domain.com şeklinde önce DNS ayarlamaları yapılmalı.. Zaten tüm domain tek makinada duruyorsa *.domain.com şeklinde girilecek bir A IP si, virtual host olaylarında daha kolaylık sağlayacaktır size. 3. Apache ve VirtualHost olayları nasıl yapılır, hemen bir döküman okuyunuz. 2 dakkada anlarsınız zaten :)[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 mümkün .. CNAME ile *.game.com'u senin makineye yönlendireceksin .. ondan sonrasında da apache ye şuradaki gibi bir iki ayar yapacaksın bölece olacak .. yada elle redirection vereceksin tek tek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 simdi bakin dns zone a ekliyip subdomaini yaratiyorum sonra bir alias la apche de hallediyorum olayi ama ben bunu istemiyorum bunun icin her seferinde apache e yeni bir satir eklmem lazim bunun yerine mod_rewrite kullanarak bunu yapabilmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Özel mesajda da verdiğin linklerde çok güzel Rewrite kullanımları var.. Fakat şunu da belirtmek isterim ki, Rewrite 'ı mümkün olduğu kadar kullanmamalısınız, zira en son bir türlü kapatılamamış bir remote arbitary command execute ettirebilen açığı vardı .[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ha bu arada Rewrite ile de yine Apache ye her seferinde satır ekleyeceksin.. Aksi takdirde o domain içindeki tüm directoryler subdomain olarak görünür - ki bu hiçbir zaman istenmeyen bir şeydir..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar