Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 1. Bu summon creature olayının normallerden bir farkı mı var ? ve de summoning sickness nedir? 2.bu mana yanmasının olayı nedir?Landlari istediğimiz zaman tap edebiliyorsak neden böyle birşey olsun? 3.kimler mtgo oynuyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 1. Summon Creature un normalden bir farkı yok bildigim kadarıyla bu ibare eskiden kullanılıyordu, artık böyle bir şey denmiyorum creaturelar icin. Summoning sickness oyna gleen bir Creature un geldigi tur icinde TAP edilmesi istenen herhangi bir işlme gercekleştirememesi demektir (attackta buna dahil tabi ) kısacası geldigi tur yaratık tap olamaz diyebiliriz buna. 2. Dielim 5 mana cevirdiniz ve 4 ünü kullandınız 1 i kaldı poolunuzda ve phase de gecti işte bu durumda o 1 kalan mananız artık poolunuzda kalmaz ve size 1 mana burn olarak life kaybettirir. 3. Ben oynuyorum /addbuddy Enaxa ile ulaşabilirsin bana[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Levent sorulara çok güzel cevap vermiş, mtgo oynayanlar Bu link'te isimlerini vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Sparcaster sana soyle izah ediyim summoning sickness - Haste özelliginin eski adidir yani Creature oyna girdigi anda saldiraya gecebilir , yada üzerindeki Tap etmeli özelligi kullanilabilir. Oynu bilmiyorsan Pool mul , phase nedir bilmiyo olabilirsin kısacasi Fazladan mana çevirirsen 1 damage yiyorsun . Bazen fazladan mana cevirmek zorunda kalabiliyorsun söyle örnek veriyim bazi degerli cardlar var mesela Lotus Vale tap ettiginde 3 land in verdigi manayi veriyor ama senin elinden oyna sokacagin card 2 landlik card 1 manan arttigi icin 1 damage yiyorsun[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar