cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 geçen gün a4tech kb/mouse seti aldım wireless optical. bilgisayra yükleyince sorunları vardı bilg açılınca bazen açılır açılmaz çat reset yiyordu bu usbye takılıyken, tuşları filan ayarlamak için mouseun klavyenin özelliklerini değiştirmeye yarayan programı çalıştırınca yine restart atıodu (mavi ekran çıkıyor ama çok hızlı bir şekilde restartlıo okunmuo yani) windowsta mıdır sorun die windowsu baştan kurdum. düzeldi gayet güzel çalışıyordu. fakat service pack 2 yi yükleyince aynı sorun yine çıktı. yani bu yüzden service pack 2 den midir acaba diye düşündüm çünkü onu yükledim restart attım açılınca kendi kendine restart attı direkt şu an normal keyboard/mouse u taktım gayet normal çalışıyor. nedir bu sorun bilen var mı? var mıdır bir çaresi?[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 sp2 nin update i çıkmadan kurmıcaktın yaw....çok feci bişiy...belki sp2 den kaynaklanmıyodur sorun ama yine de kurma yani..oyunları çalıştırırken bile soruyo bilgisayarınıza virüs girebilir çalıştırıyım mı diye.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın [Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 01 Eylül 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 daha önce hiç sorunla karşılaşmamıştım bi bu kb/mouse setinde karşılaştım. şimdi uninstall ediyorum sp2 yi bakalım düzelcek mi problem neyse artık. ama bu sorunun dışında çok işe yarıyordu bence[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 aynı set bende var sp mp yok gayet güzel çalışıo[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet spyi kaldırdım çalışıo :) demek ki daha bekleyeceğiz sp2nin oturması için[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 zaten IBM sp2 çıkmadan 1-2 hafta önce "kurmayın!" demişti :)[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki: Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar