Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

service pack 2 de usb-kb/mouse problemi

cemad

Öne çıkan mesajlar

geçen gün a4tech kb/mouse seti aldım wireless optical. bilgisayra yükleyince sorunları vardı bilg açılınca bazen açılır açılmaz çat reset yiyordu bu usbye takılıyken, tuşları filan ayarlamak için mouseun klavyenin özelliklerini değiştirmeye yarayan programı çalıştırınca yine restart atıodu (mavi ekran çıkıyor ama çok hızlı bir şekilde restartlıo okunmuo yani)

windowsta mıdır sorun die windowsu baştan kurdum. düzeldi gayet güzel çalışıyordu. fakat service pack 2 yi yükleyince aynı sorun yine çıktı. yani bu yüzden service pack 2 den midir acaba diye düşündüm çünkü onu yükledim restart attım açılınca kendi kendine restart attı direkt

şu an normal keyboard/mouse u taktım gayet normal çalışıyor.

nedir bu sorun bilen var mı? var mıdır bir çaresi?[signature][hline]I, Raid3r
msn:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sp2 nin update i çıkmadan kurmıcaktın yaw....çok feci bişiy...belki sp2 den kaynaklanmıyodur sorun ama yine de kurma yani..oyunları çalıştırırken bile soruyo bilgisayarınıza virüs girebilir çalıştırıyım mı diye.[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın

[Bu mesaj DiaBoLiC tarafından 01 Eylül 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten IBM sp2 çıkmadan 1-2 hafta önce "kurmayın!" demişti :)[signature][hline]RamsesII, 12 Ağustos 2004 23:29 tarihinde demiş ki:
Abi bu yeliz yeşilmeni ne yapacaksanız biliyor musunuz?Böyle bir yeri kaşındığında diliyle kaşıyacak insan onu...Böyle hiç ellettirmeden ona,sadece dilinle kaşıyacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...