Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Joy fm dinliyordum bu sabah arabada. bu şarkının enstrümantal bir versiyonunu çaldılar. içinde fülüt gitar ve ağırlıklı olarak klavye (piano) var. kimindir, nedir, ne değildir? yardımcı olabilen arkadaşlara teşekkür edicem (vaade bak)[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beyler imdaak, yardımcı olun, bulamıyorum[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cake adlı grubun çaldıı var :) şu cnbc-e de coupling reklamında da çalıyo (zaten dizinin de müzii ya neyse) onu bi dene istersen o olabilir. Ama piyano yoktu onda galiba..[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sağol da, cake değil. :P hala bulamadım, imdaaak[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 couplimg deki cake in değil alakası yok kadın vokal var o coupling de.[signature][hline]administrator error
Öne çıkan mesajlar