Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bi bakayım oraya olmadı çakayım şu gamesultandan ben de, sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 np :) gamesultan dan key stokta varsa ve gelirse haber edermisin bu topakta? bir ark daha alicak.. o once alirsa bende guncellerim gerci.. edit: simdi joygame den bir arkadasla konustum, eger stokta yoksa kesinlikle web e koymazlar dedi. mutlaka vardir dedi. canli destegede sorabilirsin zaten dedi. bilgin olsun abi, arkadasa da bilgi verdim sana da burdan ileteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 simdi arkadasim aldi abi.. go go go.. stok varmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben de alırsam yazarım diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 güzel oyundu ya. ben de eski gw hesabımı kaybettim, zamanında çok çalıştım hesabımı geri almak için ama ikna olmadılar. şu sıralar da çok canım sıkılıyo olsa da oynasam diyorum da veremem 20 küsür lira falan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar