howarethe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 world of warcraft pvp server oynamak istiyorum fakat patch lazım mı? önerebileceğiniz serverlerıda yazarsanız sevinirim . bu konu hakkında topic var mı diye aradım fakat bulamadım varsa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 world of warcraftta oyunu yükledikten sonra bir patch yüklemesi oluyor. onu yapmadan pvp server oynayabilirmiyim (patchler çok fazlada internet yetmiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 patchin server türü ile alakası olduğunu nerden çıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 private mi demek istiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 patchsiz private server a girmen bile mümkün değil ki? bu arkadaşın kafası karışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 arkadaşlarımdan öyle bir şey duydum. alakası yoksada nasıl yapabilirim? evet private demek istiyorum. kafam karıştığı için foruma danıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 banlayın fakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 üye olduktan 1 saat sonra banlanmak koyar be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ama yasak bunlar =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yeni olduğum için bilmiyordum kusura bakmayın . acemiliğim tuttu sanırım biraz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 yeni gelenlere başlık aç da biraz post kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar