sadATS2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 yani tabiki adamlar doru soyluyo onlarida yaptiklarinida bende biliyorum simdi ben sana daha absurt bisi diim. eskiden bu oyunda jedı dıe bısı yoktu o yuzden oyunun en zor seyı bh olmaktı cunku paso bug vardı, ne bınek hayvanlar nede motorlar vardı shutle surelerı dahı 10 dk ıdı oyuna basladıgım gun bh olmaya karar verdım. ustelık 1 kezde ınv 3 bıtırememekten dolayı bh sıldım. ve ne kadar zamanda bh oldum bılıyomusun. 6 ay. ha bu oyun tarzı yaklasımın , hızlı yapmak ısteyıp ıstememle ılgılı bısı. keza jedı oolmaya karar verdıhgımdede 32 meslegı masterlamak hıc zor gelmedı meslek bası 2 gun derım maks . daha kısa surenlerı yada daha uzun surenlerıde var ama her profun kolay yolu var mesala eskıden jedılerın xp kaybetmedıgı donemde satılık bı jedı kıralayıp 1 gunde yada 12 satte bh master yapanlarıda bılırım ben. neyse sımdı nıe yazdım, bu tarz bı yaklasım hos deıl, elbettekı senı anlamakta zorlanmıyorum bh ne olursa olsum masterlaması zor bı meslektır bayar ve farklı bısı duydugunda tepkı verme ıhtıyacı uyandırır ancak bu yaklasım degıl.[signature][hline]Army Captain of Vader Guardian of [TURK] Clan Loyal Protector of Hi'lal City sad eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar