marvella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 arkadaslar accountumu bilemedigim bir sebepten dolayi kaybettim bu sebepten dolayi server farki olmadan(transfer hakkı olmali karakterin) rr80 ve üstü chosen witch elf gibi karakter almak istiyorum elinizde varsa böle karakteriniz satin almak isterim pm lerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 birde karakterine 600 700 1000tl isteyenler mesaj atmasinlar ltfen gerçekçi saticilar bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ilk defa wtb warhammer acc yazısı gördüm, terbik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben cok gördüm :d niye bu kadar sasirdn anlamadim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ilk defa görmüş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 son gelismelerle hep wts warhammer acc cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben gerçekçi satıcıyım ama wow hesabım var olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 anlamadik sanki ilk defa gördügünü ne kadar akillisin yaw bravo +... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar