Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 arkadaşlar az önce beni +021298745 numaralı biri aradı açmıcaktım ama çok uzun çalınca açim dedim bi iki kere alo dedim ama cevap gelmedi 10 sn fln tel açık kaldı ama sonlarda sanki kendi sesimi tekrar duyar gibi oldum...acaba bu hangi ülkenin kodu yada bu telefon nerenin numarası olbilir yada bu bi çelişki mi...?? yardım lütfenn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=621527 bak bu forumda biri daha aynı dertten(aynı tel numarasından) müzdaripmiş galba onla iletişim kur bence;) bu almanya olabilir mi?bilmiyorum salldım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hakikaten aynı numara bir iş war o zaman bunun içinde yardımcı olabilicek yada konuyu bilen birisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hmm ekşisözlükte bi konu vardı. bulgaristandan gelen aramalar altında birisi "bu gibi eksik numaralardan gelen aramalar şirketlerin santrallerinin voip üzerinden aramaları olabilir hede hödö" gibi bişiler demişti diye hayal meyal bişiler hatırlıyorum seneler 1967-69 falan. o zamanlarla ilgili hafızam çok net değil yani.. < bi bakın o başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 şimdi vodafonu aradım biz bu numaranın kim oldugunu göremeyiz dediler faturaya yansır mı dedim onu da göremioruz dediler ne b.ka yarıolar anlamadım sağlıklı bi cvp alamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 En temizi açmamak. Kontörümüzü çaldırlar diye dolaşan çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 beni de +3598950 diye başlayan bi numara arayıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 açmayın abi, niye açıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Aluriel said: beni de +3598950 diye başlayan bi numara arayıp duruyor. aynen hatta yarım saat önce aradı 359894883859 ki yıllardır arar durur bu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 354 le başlayan numaralar bulgaristandan aranıyor sanırsam benimki değişik anlayamadım ne oldugunu hala yarın vodafonu bi daha aricam faturaya yansıdı mı bişi oldu mu diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar