Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginçbir sorun CDlerin okunması

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

Ben cd rom u daha 5-6 ay önce aldım bayagıda iyi çok asırı çizik cdleri bile okuyabiliyor.Ama bir sorunum war.
Hangi cd yi takarsam takayım bilgisayarımdan e: ye gelip aç yada araştır komutlar veremiyorum bunları verince hiçbisi olmuyor ama cd nın otomatik kullan özelligi warsa direk açılıyor ve cd rom okuyor.Ama mesela bi writerla doldurulmus icinde mp3 olan bi cd nin içerigine giremiyorum.Anca E: sürücüsüne tıklayıp kopyala yapıp bi klasöre ypaıstır dersem cd yi atıyo..
ama simdi bi VCD den denedim ve buda olmadı ama cd yi okuyor.içine bi girebilsem...
sizce bu sorun nedendir çok gıcık ve ilginç..[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
SolidSnake, 29 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki:
ondada giremiyorum ondanda denedim , ondada komutu yazınca msdos kapanıyor ama bişi olmuor
msdos ta ne yazıyorsunda kapatıyor gerci ne yazarsan yaz exit yazmadıkca kapanmaz ekran, bi gariplik var gibi.[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr
Sosyal ağlarda paylaş

benim öteki makinada var o sorun (XP) kendi user'ımda explore edemiorum ( bilmeden bişilei alt üst ettik :) ) diğer user'larda sorunsuz explore da edio dosya copy/paste de edioo...
bi başka user yaratip onla girmeyi dene[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...