SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ben cd rom u daha 5-6 ay önce aldım bayagıda iyi çok asırı çizik cdleri bile okuyabiliyor.Ama bir sorunum war. Hangi cd yi takarsam takayım bilgisayarımdan e: ye gelip aç yada araştır komutlar veremiyorum bunları verince hiçbisi olmuyor ama cd nın otomatik kullan özelligi warsa direk açılıyor ve cd rom okuyor.Ama mesela bi writerla doldurulmus icinde mp3 olan bi cd nin içerigine giremiyorum.Anca E: sürücüsüne tıklayıp kopyala yapıp bi klasöre ypaıstır dersem cd yi atıyo.. ama simdi bi VCD den denedim ve buda olmadı ama cd yi okuyor.içine bi girebilsem... sizce bu sorun nedendir çok gıcık ve ilginç..[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 msdos dan girebiliyormusun peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ondada giremiyorum ondanda denedim , ondada komutu yazınca msdos kapanıyor ama bişi olmuor[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 up[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: SolidSnake, 29 Ağustos 2004 16:54 tarihinde demiş ki: ondada giremiyorum ondanda denedim , ondada komutu yazınca msdos kapanıyor ama bişi olmuor msdos ta ne yazıyorsunda kapatıyor gerci ne yazarsan yaz exit yazmadıkca kapanmaz ekran, bi gariplik var gibi.[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 mesela e: yazıorum ( e cd rom) ekran kapanıor yanı komut kabul ama e: klasörü açılmıor..[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NetMaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 readerı başka makinaya tak windowsdanmı yoksa readerdanmı olduğunu anla ilk önce... çünkü windowsdanda olabilir böyle bir sorun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 benim öteki makinada var o sorun (XP) kendi user'ımda explore edemiorum ( bilmeden bişilei alt üst ettik :) ) diğer user'larda sorunsuz explore da edio dosya copy/paste de edioo... bi başka user yaratip onla girmeyi dene[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 hmmm deneyim.[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ewet denedim oldu , ama şimdi o kullandıgım hesapta nası explore etçem ?Kapatacammı o hesabı baska yolu yokmu yaw sık kullanılanlar filan gidicek simdi pff.[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar