Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pleasure Squad - Karazhan / Horde


jimmychoo

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle merhaba,

Guild hakkında bilgi ve Vizyon :
ben ve bikaç arkadasım eski vanilla zamanlarından beri oynadığımız oyunda hep inisli cikisli migrateli kopuk bi sekilde oynadık taaki cata da aklımıza beraber bi guild kurmak gelene kadar :) eskiden burning legion da catastrophe da oynamıstık tabi orası dağılınca yavas yavas oyunu bırakanlar veya devam etmek icin migrate edenler olmustu hernyse.guildi kurmaktaki vizyonumuz casual 10 kisilik heroic ve aynı zamanda rated bg / arena fln takılabilceğimiz olgun seviyedeki arkadaş ortamı yaratmak. suanda en sıkıntı çektiğimiz class role'ü healer. gear önemli değil tabiki cnkü beraber baslıcagımız icin geliştikçe beraberinde gear da gelicek o yüzden dikkat ettiğimiz nokta oynadığınız class'ı güncel değişiklikleriyle ne kadar bildiğiniz, bis setup'tan tutun cycle ve pvp ye kadar orta kalem bilgi ve tecrübeli kişileri arıoruz.

Aradığımız özellikler ve Sizden beklentilerimiz:
- Gem & Enchant : bu konuda biraz hassasız cünkü kendimiz gibi herkezin aynı sekilde özverili olmasını isterim. eğer random hc farmladıgınız gearın gem veya enchantları minor veya epic farketmez. eksik ise bilinki bizim aradıgımız nitelikte değilsiniz :)
- Profession : Bu konuda çok ağır dominant kararlar almadık fakat ilk raidlerden itibaren bunlarada dikkate alıcaz o yüzden professionlarınız +500 ise bu büyük bir artıdır. Mesleğinizi para için değil de daha çok stat bonusları için kullanmanızı bekliyoruz. tabiki bunun yanında rare recipe vs vs olanlar birbirimze yardım için nekadar artısı olucagnı belirtmeme gerek yok sanırım :)

- Kendiniz hakkında : öncelikle biraz kendinizden bahsederseniz sizi tanımamız daha rahat olur, isim, soyisim, yaş, eğitim-iş, şehir, eklemek istedğiniz bişey varsa + ne kadardır bu oyunu oynadığınız, daha önce oynadığınız guildler. yaptığınız raid ve eğer varsa core bi sekilde hedef koyduğunuz ve loot için deil de hedef için yaptığınız raid tecrübeleriniz. bunlardan kısaca özet olarak bahsederseniz işer daha kolay olur :)

İletişim için pm atın,pm atarken'de lütfen armory linkinizi bu saydıklarıma eklemeyi unutmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...