mono Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 [argh yanlis bolume atmisim..Mod dan ricam donanima atarsa sevinirim bu topici saolun ] mouse un yeninda bilgi alma kistediim bir konu.. aranizda grafik vb ile ugrasipta bu konuda bilgisi olanlar olan varmidir acep? oyun oynamak icin degilde daha cok multimedia agirlikli programlarda oynamak icin dusunuyorum trackball gibi bir merete gecmeye dpi i nin mouse dan daha yuksek oldugunu saniyorum onun disinda bas parmak yada isaret parmagi olarak iki cesidini bulabildim... vesaire vesaire...bilgisi olanlar yazmaktan cekinmezse sevinirm [Bu mesaj hilikus tarafından 14 May 2003 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 walla alışana kadar bayağı bir sıkıntı çekiyorsun :) Alıştıktan sonrada diğer normal stillerde oynarkan-çalışırken gene bayağı sıkıntı çekiyorsun :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Öne çıkan mesajlar