Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evet...

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Leadman said:

Hayır, 19 yıldır yaşamakta olduğum 6 bin nüfuslu tatil ilçesinden(sadece yazları işlektir, Kaş) kurtulmaktı. Kurtuldum şu an ama bayağı bir mallık olduğu da fena halde dank etti kafama, ve beraber geldiğimiz arkadaşıma da tabii.

İşin sevindirici yanı ise bir çizim kursuna başlamış ve Güzel Sanatlar Fakültesine göz kırpıyor olmamız. :D

güzel sanatlar animasyonda okuyorum (3)

arada görsel sanatlara çizimlerini upla istersen sorun olursa çekinme sor.

hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese hoşbulduk tekrar.

Lyvanna_Dolores said:

güzel sanatlar animasyonda okuyorum (3)

arada görsel sanatlara çizimlerini upla istersen sorun olursa çekinme sor.

hoşgeldin.
Henüz kursa başlayalı 3 ders oldu, günde 7-8 saat kursdayız ve aslında pek de güzel bir şeyler çıkartamıyoruz henüz ama koyarım ilerleyen zamanlarda ve muhakkak yardım gereken durumlar olacaktır. Teşekkür ederim.

aquila said:

anatomi calisiyo musunuz?

Şunlar var kursun programında:
•Çizgi Çalışmaları
•Yerleştirme ve Ölçü Alma Kuralları
•Perspektife Giriş
•Geometrik Formlar Üzerinde Teknik Çalışmalar
•Obje Çizimi
•Tonlamaya Giriş ve Hacim Çalışmaları
•Doku Çalışmaları
•Işık-Gölge Çalışmaları
•Figür Çizimi
•İç ve Dış Mekan Çizimleri
Sosyal ağlarda paylaş

Leadman said:

Hoşbulduk arkadaşlar.

Tabii, bahsedeyim. 19 yaşındayım. Eskişehir'de yaşıyorum. Büyük bir hata yapıp AÖF için Eskişehir'e taşınma mallığını yapmış bir insanım, onun haricinde burada başlamış olduğum çizim kursu ile birlikte GSF hedefine yürümeyi hedefliyorum bu sene. Seneye hedefim Akdeniz.

Onun haricinde uzunca bir zaman oyunlarla ilgilendim. Çeşitli yazarlık tecrübelerim oldu, oyun üzerine çeşitli projelerde (Gamepro, Level, Gametogame, Gameshot). Müzikle de kendi çapımda ilgilenmeye gayret gösteriyorum, yaklaşık 2,5 yıldır gitar ile ilgileniyorum. Müzik ile ilgili de şöyle bir projeye girmiştik ancak devamlılığını henüz sağlayamadık: -Reklamını da yapayım gelmişken- www.Gitarinceleme.com .

Sanırım böyle yani...

herşeye ilgi var ama sonuç yok.. ı ıh otur 0..

hoşgeldin btw
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...