Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 balonlulara bak lan. kanka oldular 2 dakkada. vay anasını Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 MSN'e geçelim biz en iyisi. O değil de bu balon nasıl kaybolacak? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 o konu hakkında çeşitli rivayetler var ama sana en iyi açıklamayı yetkili bi abimiz yapar. hoşgeldin bu arada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 En iyi açıklamayı yetkili bir abimizin yapacağına göre sanırım bu açıklama ilk defa yapılacak ve bu soruyu soran ilk kişi de benim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hoş geldin maşallah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Rynza script açık kalmış galiba dsf Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ahahah aynen maşallah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Leadman said: Hayır, 19 yıldır yaşamakta olduğum 6 bin nüfuslu tatil ilçesinden(sadece yazları işlektir, Kaş) kurtulmaktı. Kurtuldum şu an ama bayağı bir mallık olduğu da fena halde dank etti kafama, ve beraber geldiğimiz arkadaşıma da tabii. İşin sevindirici yanı ise bir çizim kursuna başlamış ve Güzel Sanatlar Fakültesine göz kırpıyor olmamız. :D güzel sanatlar animasyonda okuyorum (3) arada görsel sanatlara çizimlerini upla istersen sorun olursa çekinme sor. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 anatomi calisiyo musunuz? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yok. artık animasyon kasıyoruz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sana sormadim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Leadman said: MSN'e geçelim biz en iyisi. O değil de bu balon nasıl kaybolacak? balonlar sanırım 1 hafta da kayboluyor. bir de burada madalya denen sistem var madalyan kadar değer veriliyor. balonun varsa direkt seni trol sanıyorlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Herkese hoşbulduk tekrar. Lyvanna_Dolores said: güzel sanatlar animasyonda okuyorum (3) arada görsel sanatlara çizimlerini upla istersen sorun olursa çekinme sor. hoşgeldin.Henüz kursa başlayalı 3 ders oldu, günde 7-8 saat kursdayız ve aslında pek de güzel bir şeyler çıkartamıyoruz henüz ama koyarım ilerleyen zamanlarda ve muhakkak yardım gereken durumlar olacaktır. Teşekkür ederim. aquila said: anatomi calisiyo musunuz? Şunlar var kursun programında: •Çizgi Çalışmaları •Yerleştirme ve Ölçü Alma Kuralları •Perspektife Giriş •Geometrik Formlar Üzerinde Teknik Çalışmalar •Obje Çizimi •Tonlamaya Giriş ve Hacim Çalışmaları •Doku Çalışmaları •Işık-Gölge Çalışmaları •Figür Çizimi •İç ve Dış Mekan Çizimleri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 HOŞGELDİN! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Ouv, patlatmışlar balonumu. Ne hoş. Alışmışım ama... Balon olmayınca bir şeyler eksik gibi geliyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Her genç kızın başına gelir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Leadman said: Hoşbulduk arkadaşlar. Tabii, bahsedeyim. 19 yaşındayım. Eskişehir'de yaşıyorum. Büyük bir hata yapıp AÖF için Eskişehir'e taşınma mallığını yapmış bir insanım, onun haricinde burada başlamış olduğum çizim kursu ile birlikte GSF hedefine yürümeyi hedefliyorum bu sene. Seneye hedefim Akdeniz. Onun haricinde uzunca bir zaman oyunlarla ilgilendim. Çeşitli yazarlık tecrübelerim oldu, oyun üzerine çeşitli projelerde (Gamepro, Level, Gametogame, Gameshot). Müzikle de kendi çapımda ilgilenmeye gayret gösteriyorum, yaklaşık 2,5 yıldır gitar ile ilgileniyorum. Müzik ile ilgili de şöyle bir projeye girmiştik ancak devamlılığını henüz sağlayamadık: -Reklamını da yapayım gelmişken- www.Gitarinceleme.com . Sanırım böyle yani... herşeye ilgi var ama sonuç yok.. ı ıh otur 0.. hoşgeldin btw Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Hoşbulduk. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.