Tyronian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Hey. Merhaba. Ya şu an SWG Official ve ya SWG Emu oynayan insanlar yok mu ? Bir ara vardınız. Seferberlik başlatmak istemiştim toplaşalım oynayalım diye. Pek bir şey değişmemişti. Belki değişmiştir birşeyler, şansımı denemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blaster21 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Ana Karakter - Renee Alt - Sondaj Machine Bende türk oyuncuları arıyorum serverda bikaç kişi bulabildim ama bir elin parmaklarını geçmez biraz sayımız artsın guild olayına gireriz solo gruplar falan yaparız. Diğer oynayan arkadaşlarda burdan yazarsa sevinirim. İyi Eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 neler var şimdi emu da. nedir durumlar bir anlatın. bıraktım baya oldu benimde. nova server wipe oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2011 ulan oynadım bi süre türk buldum bikaç tane çok yardımseverlerdi falan sonra aniden hayat şartları falan silindi gitti of kasmıştım bi de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanniusCain Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Daha dün açtırdım patchleri yaptım oyuna girdim mal gibi kaldım :D hiçbirşey hatırlamıyorum. Takılıyorum şuanda ortalıkta aylak aylak. Karakterin ismi Karann Cloudrunner Chimaera da oynuyorum. Eski Eclipsliyim. Eclipsteyken frf de cravenn cloudrunner ile oynuyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Varmı hala takılan buralara ? Varsa haberleşelim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 official ve emu neden aynı konuda olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Şu an oyunu oynayan 1000 kişilik bir topluluk var. (1500 kişi diyor ama çoğu toon) şöyle 3000 kişi filan olsa ekonomi canlansa eskisi gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 kurabilsem oynıcam da olmuyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar