Goarth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Bir şarkı vardı yeni bişi ama fazla çalmıo böyle nakaratında tütütüt falan bir kadın söylüyor hızlı bişi arada i got you in my head falan diyor bilen var mı aceb? ismi lazımda[hline]
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 anlamadım hiçbişey yaw bi sözünü fln bulabilsen belki[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Ayıp nakaratı tütütütüt olan şarkıyı bilmiyorsanız yazık :P[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Goarth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 i got you in my mind i wanna say good bye falan gibi sözleri var ama aralarında başka sözlerde var..[hline]
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bi yerde bahsedilmişti gibi hatırlıyorum aynı şarkıdan.. aradım ben de bulamadım.. ama çok iyi hatırlıyorum diyebilirim.. ararsan bulabilirsin sanırım o topiki[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i]
Öne çıkan mesajlar