Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Orta sahaları dengeleyelim abi bi dahaki maçlara, öldüm bi ara resmen. Direk qq'lamış olmayayım yalnız. İyi maç oldu. Rakip de güzel oynadı bizim de oyunu beğendim genel olarak, baya uğraştık en azından kimse de küsmedi öyle geri düşünce de. Zevkliydi baya, başganın dönüşü kaliteyi yükseltti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ortsahaya ben lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 ben biraz daha alışiim da daha iyi olurum herhalde kondisyonum yok pek ama iyi kilo vermişim, direk savruluyorum lan omuz omuza da=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 gece dizimin ve kasığımın ağrısından uyuyamadım. Yatana kadar bir şey yoktu ama yatınca dağıldım resmen, sabah zor yürüyordum filan. Şimdi daha iyi gibiyim, ısındıkça acı azalıyor. Çarşamba da oynamayacağım zaten. Geçer umarım yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar