Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bu servisten kullanan var mı??? Nasıl ? Memnun musunuz ? Download Hızı Nasıl ? vs... Yardımlarınız için teşekkürler... Adsl alamıyorum onun için kızmayın :D[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Turk.net'in sdsli var onu al süper olur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bilgilendirebilirmisin download hızı oyun oynanabilitesi felan Çok teknolojik bir yerde oturuyorum isdn adsl kablonet hiçbiri yok...[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 adsl asimetrik tir. Yani 128 kbits lik bir hat aldınmı bunun 4'te biri hızında upload hakkı verir yani 32 kbits (56 k lık modemin downloadından bile yavaş bir upload hızı demektir bu) 128/32 sdsl ise simetriktir yani, 128 bir hat aldınmı , 128 de uploadın olmuş olur. 128/128 yani.. Ayrıca ttnet havuda 40 kişiye aynı hattı verirken, turk.net 20 kişiye veriyor. Havuzdan faydalanman daha büyük.. (Yada ttnet 20, turk.net 10)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Hmm, şu türk.net'in sdsl'ini merak ettim. Bir bakmak lazım sitesine.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar