Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 öeh.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mumi boşver ya bak şimdi orada bisiklete bineyim desen kesin ölürsün ters trafik yüzünden :) şaka bi yana şu evlerin düzenli olduğu sokaklara bitiyorum.bi de bize bak poff.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Chemicalı göndereceksin ingiltereye... düzen müzen kalmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Lykastos, 28 Ağustos 2004 14:22 tarihinde demiş ki: Vize işinde zorluk çıkarttılarmı? Evet.. interv. istediler benden :) ama halletim.. Terorist tipim olduğundan tırstılar :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 mumi benim icin iyi rehber oldu walla seneye yaz bende gitcem bakalım bende gezmedık yer bırakmam bıde su kac katlık nıke dukkanlarına fılan gırdınmı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 oha wtf. neyse iyiymiş :p[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: jacabo, 29 Ağustos 2004 01:46 tarihinde demiş ki: bıde su kac katlık nıke dukkanlarına fılan gırdınmı ehehehüehüehüühühühüüü... *!iç çeker* Nerelere girmedim ki...Decathlon dan tut,Action bikes a,olmadı FOYLES den,3 Katlı spor mağazalarına kadar..... Anlatmıyayım... inanın,düzeni,eğitimli insanları gördükce ağlıyorum için için... Havasını anında özledim,çünkü "tüm herkez" egzos filtresi kullanıyor...Pırıl pırıl...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ablam anlatıyor benımde ıcım gecıyor ya off of bı an once ev alsınlar yazın 1 2 ay gıderım wala hehe :) onlarında bıraz resmını cekseydın keske[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Demek döndün, hoş geldin. Özlettin kendini. Yediğin içtiğin senin olsun neler gördün onu anlat diye soracağımızı tahmin edip resimleri de koymuşsun. Hatta yiyip içtiklerini de eksik etmemişsin. :) Ama browser 130 küsür items remaining dediğinde ufak çapta bir şok da geçirmedim değil hani. Allahtan dial-up değilim artık.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 yarım saatten fazla aldı teker teker incelemek resimleri gayet güzel inşallah sıra bende orayı ziyaret etmek için bi terslik olmaz işallah[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mumi hangi upload sitesi aldı lan seni kapısından içeri?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 lan goremedim mumiyi varya, icim yanio. bir dahaki sefere gel koprude birlikte avlariz kuslari ;) hehe o bisiklet dukkani, hani ordekli golun orasi, canada water mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kendi sitesi xtrpedal[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ehe Draven evet, canada water :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! O Şimdi Londoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Mumi acıkcası gıpta ile okudum threadini... Resimler muhteşem ben orta okulu Londra da Charles de Gaulle lisesinde okudun, geçtiğin tum yerleri dün gibi hatırlıyorum! Muhteşem bir şehir, muhteşem bir yeşilik, muhteşem bir çevre tasarımı, muhteşem bir mimari... Offf offf[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 cok guzel olmus ellerine saglık diorm ii gezmisin wwalla cok guzeldir oralari=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ingiltere ya ingilazlar korku filmi gibi cirkin abaza isci sinifi havasi bok gibi giy cik yagmurun bitmesini bekle yapilacak 2 sey 1 maca 1 de my dying bride konseirne gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar