cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 bi iki yıl içinde yurt dışında prof bi sirk okuluna gitmeyi planlıyorum her şeyi geride bırakıpp=) ama şu ana kadar araştırdığım tüm prof okullarda giriş için belli kriterler aranıyo. ben de juggling falan tamam az çok hallederim ama asıl aerial ring çalışmak istiyorum. bunun için de biraz daha esneklik kazanmam ve denge çalışmaları yapmam lazım.hem bu denge olayı acrobalance da da işime yarıycak. sorum şu:herhangi bir spor salonuna gitsem okula hazırlayıcı biçimde çalışmalar yapabilirmiyim yoksa tamamen işin uzamanına mı gitmem lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 buradan çıkarılacak sonuç: öğretmen olmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 =)) olun ya o da çok güzel ama. ama işte asıl istenen şey ağır basıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 agac yasken egilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 o istedigin is icin, bu yastan sonra gercekten biraz zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ya ama şu an sıfır değilim yani hoop falan çeviriyorum zaten(öyle belde çocuk hoopu değğil=P) belli bi altyapı var ama ilerletmem lazım.o da mı zor. denge konusunda da belli duruşları yapabiliyorum . hani belki gidene kadar eksikleri tamamlarım diye umud ediyodum=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 hepsi sana bagli sampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ayagini kafandan gecirebiliyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar