Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galiba hacklandim bi yardim.. acill

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar bnim nornda 80 wh'm vardi ismini pek begenmedigimden volkmara tasidim isim degişikligi yaptım oyunu yaklaşik iki hafta biraktiktan sonra bi bakayim dedim tabi bu süre içinde oyuna en son patch geldi fakat ben almadim yani karakter rr80.1 olma imkani yok fakat bi bakayim diye girdigimde oyun ID hatasi verdi işin kotüsü benim bu karakter bir arkadasla ortak oynuyorduk önceden onun mailine kayıtlıydı daha sonradan 15 kasım da üstüme aldim maili fakat bana ne bir sup. bitişi ne bir mail degişikligi gelmemiş sonradan fark ettim neyse girmeye calıştım olmadi sonra account page den sifre istedim mailime mail bulunamadi dedi arkadasimin maili ile istedim onada access forbiden mi account forbiden mi ne yaziyor dahada ilginci mailimize kayıtlı olan kullanici adlarini istedigimizde bu accountun kullanici adi gelmiyor he bu arada karakter rr 80 %26 ki ben patchden önce oynadim en son daha da giremedim sizce bu nedir ban mi hack mi? banlancak biside yapmadim ama ne biliyim insanin aklina geliyor birde herhangi bir önerisi olan olurmu acaba gitti canim def wh :D ///// :(
Mesaj tarihi:
acc hacklanmis allahtan gizli soru ile geri aldim bu aralar cok oluyormus o aradigim eleman söledi ingilizce anladigim kadari ile bi grup milleti hackliomus haberiniz olsun gizli soru cevabını güncelleyin :d
  • Yeni Oluştur...