Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avusturalya Açık T.T.

zeper

Öne çıkan mesajlar

LuNiZ said:

ben adam gibi oynamayi bi 15 sene once falan biraktim..

o zaman head vardi abi.. wilson falan da vardi da.. isin babasi head di..

sonra gecen yaz bi gaza geldik esimle tekrar oynamaya basladim..
heryer babolat la wilson olmus..

eskidir bildiktir dedim wilson aldim kendime.. esime de yine eskilerden tanidigim dunlop aldim baya bi memnun kalmistik..

ilk basladigimda aliminyum raketim vardi.. offf her vurusda omuriligime kadar titrerdim ahahah :D

abi sen de snowboard tenis herşey var sanırım. ne elitmişsin arkadaş sdf

evet önceden head ve wilson vardı. babolat sonradan çıktı. çok güzel raketler üretiyo adamlar. zaten turnuvlarda da baya bi kullanan var babolatı.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

abi sen de snowboard tenis herşey var sanırım. ne elitmişsin arkadaş sdf

evet önceden head ve wilson vardı. babolat sonradan çıktı. çok güzel raketler üretiyo adamlar. zaten turnuvlarda da baya bi kullanan var babolatı.

eheheh sufer elit bir bunyem vardir benim :P
Sosyal ağlarda paylaş

hahahah süper...go fede go:) şimdi oldu...yalnız 2-0'dan da buraya kadar maçı uzatmak...federer bunu çok sık yapar oldu,ye ye ye yeter ama...;)neyse hadi bu sevincimizin devam etmesi umuduyla.
kozalak said:

oh lan aldı maçı. bi an servisi vericek herhalde dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada Marsel'in maçını SEyredemedim ben,3-0 yenilmiş? nasıl oynadı abi,skorun gösterdiği gibi mi?10 ace atmış rusa bence az Marsel'e göre,onun en iyi silahı servisidir.Geçen sene burda 2. tura çıkmıştı,demek ki performans düşüklüğü var:(
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bu arada şöyle bir haber okudum...Kortta kör nokta bulundu,Maria Sharapova buldu,top sekmiyor diye.Haberin aslı burda buyrun.Video da var.Tabi sorun gene fizik kuralları ile çözülmüş eheue...

http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Video-Maria-Sharapova-finds-dead-spot-on-Austra?urn=ten-310644
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...