kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 federer maaçı verecek gibi duruyor şu an. of az daha servisi kırdırıyodu adam ya. vites yükseltti sonra da aldı oyunu. yalnız simon ne oynuyor arkadaş bazı forehandleri şimşek gibi çakıyor adam. bakıyosun öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 LuNiZ said: ben adam gibi oynamayi bi 15 sene once falan biraktim.. o zaman head vardi abi.. wilson falan da vardi da.. isin babasi head di.. sonra gecen yaz bi gaza geldik esimle tekrar oynamaya basladim.. heryer babolat la wilson olmus.. eskidir bildiktir dedim wilson aldim kendime.. esime de yine eskilerden tanidigim dunlop aldim baya bi memnun kalmistik.. ilk basladigimda aliminyum raketim vardi.. offf her vurusda omuriligime kadar titrerdim ahahah :D abi sen de snowboard tenis herşey var sanırım. ne elitmişsin arkadaş sdf evet önceden head ve wilson vardı. babolat sonradan çıktı. çok güzel raketler üretiyo adamlar. zaten turnuvlarda da baya bi kullanan var babolatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ben federer'in spinli vuruşlarına her zaman hayran kalmışımdır...o ne derin bir oyun arkadaş ya.go federer go yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi go go da adam yenilecek gibi lan :D off daha 2. turda olmsın bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hayırrrr....bu arada bende de yayın gitti seyredemiyorum kaç kaç? en son son set 1-0 federerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 final seti fede 3-2 önde. sservisi simon kullanacak şimdi. abi çok tırstım ben simon alabilir valla maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 federer servis kırdı. çığlık attım lan evde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 4-2 süperr.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 5-2 oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 3 kez maç puanı federer için. :D poff berabere oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 federer maç için servis atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 oh lan aldı maçı. bi an servisi vericek herhalde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kozalak said: abi sen de snowboard tenis herşey var sanırım. ne elitmişsin arkadaş sdf evet önceden head ve wilson vardı. babolat sonradan çıktı. çok güzel raketler üretiyo adamlar. zaten turnuvlarda da baya bi kullanan var babolatı. eheheh sufer elit bir bunyem vardir benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 hahahah süper...go fede go:) şimdi oldu...yalnız 2-0'dan da buraya kadar maçı uzatmak...federer bunu çok sık yapar oldu,ye ye ye yeter ama...;)neyse hadi bu sevincimizin devam etmesi umuduyla. kozalak said: oh lan aldı maçı. bi an servisi vericek herhalde dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu arada Marsel'in maçını SEyredemedim ben,3-0 yenilmiş? nasıl oynadı abi,skorun gösterdiği gibi mi?10 ace atmış rusa bence az Marsel'e göre,onun en iyi silahı servisidir.Geçen sene burda 2. tura çıkmıştı,demek ki performans düşüklüğü var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 rakibi cok gucluydu ya. set alsa buyuk basarılı olurdu yani. sanssız olmus. o kadar hazırlanıp dunyanın teeee obur ucuna kadar git, birkac saatte isin bitsin. uzucu yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ya evet tabi ama bakma o öbür ucuna gidiyor da ka^rsız dönmüyor..hem anatablo puanı alıyor,hem de anatabloya çıktığında para...eyy bir de ilk turu geçseydi,bir sonraki turnuva masrafını çıkartmıştı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 youzhny çok güçlü marsele göre. eşleşmeyi okuyunca marsel yenildi dedim zaten. daha çok çalışması lazım. yine de kendisiyle gurur duyuyoruz. bi sürü marsel ve dhaa iyileri çıkar umarım bizden ilerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 hehe bu arada şöyle bir haber okudum...Kortta kör nokta bulundu,Maria Sharapova buldu,top sekmiyor diye.Haberin aslı burda buyrun.Video da var.Tabi sorun gene fizik kuralları ile çözülmüş eheue... http://sports.yahoo.com/tennis/blog/busted_racquet/post/Video-Maria-Sharapova-finds-dead-spot-on-Austra?urn=ten-310644 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 fake herelde bu? video hic inandırıcı gelmedi topun hareketi sanki fakemis gibi gorunuyor. tum haberi de okumadım gercekligini sorgulamak icin vallahi. zaten maria sharapova buldu diyo ama videoda baska tenisci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 maria farketmiş,söylemiş daha sonra anna ivanoviç maçında gene aynı şey olmuş,fake değil ya nasıl fake olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 oyle sey mi olur abi mıknatıs gibi cekiyo topu zemin. videoda net gorunmuyor zaten topu attıgı kısım. bariz fake kokuyo ya, gercek olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 keske okusan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 özet geç dun eurosport'ta da gosterdi zaten fedex'in macının arasında. gercek olduguna inandım ama yine de neymis ne degilmis diye okumicam sdgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 onu ben de gördüm de o geyik sanırım ya. bunlar gösteri maçı falan yapıyo, ordan olabilir. turnuva öncesi avusturalyadaki sel felaketi için yardım maçları düzenlendi. orda yapmışlardır muhtemelen. ben de o videolarda gördüm sanki bu top sekmeme muhabbetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar