raze0 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Kendi bilgisayarımda icq şifremi değiştirdim fakat 2 saat sonra şifreyi unuttum dangalaklıgıma geldi.Neyse infomda mail adresim falan yoktu.Nasıl bulucam şifremi bir bilgisi olan var mı? Program files da icq nun içindeki dosyalarda falan yazar mı? Bu arada 2003a kullanıorm. Şimdiden teşekkür.[signature][hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 www.icq.com/password bunun yeri internet veya donanım yazılım bölümü bu arada[signature][hline]how much longer? Tomorrow never comes until it's too late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 yanlış yere thread =)[signature][hline]Patick Uo Emulatörleri: 7/24 İnsanların birbirini yediği savaş meydanı In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 said: -Aeris-, 31 Ağustos 2004 19:16 tarihinde demiş ki: www.icq.com/password bunun yeri internet veya donanım yazılım bölümü bu arada kayitli emaili olmadigini soyluyor arkadas.. o adreste sifre maile gonderiliyor yani ise yaramiyor! ancak ilk kayit olurken verdigin mail adresini kullanabilrsin sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simonare Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bu tip durumlar için illegal programlar mevcut. icq imformation mıdır nedir unuttum çoktandır kullanmıyorum. ama kendi ilgisayardındaki icq şifreni buluyosun bi dene araştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 dat file dan bulabilirsin bi de icq email ına şifre istemen için bi kere email ı yazmış olman yetio, önceden yani kayıt sırasında email yazdıysan şimdi yazmıyosa bile gelir mail a pass.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar