Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir patch hatası çok sinir bi bakarmısınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eğer bir çaresi warsa çok sevınırım hatta taparım size böle diyip kalıyor anlamıyorum bunun ıcın 1 saat beklıyorum ve böle kalıyor neden oluyor ? ne yapmam lazım olması için

[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?

Mesaj tarihi:
Bu herhangi bir hata değil, yağılmış olan skin turnuvasının haberi. Patch muhtemelen orda takılmıyor, bazen patch yaparken patchler arası geçişlerde bi süre durmakta biraz daha beklersen bence düzelir.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
simdide aynı sekilde beklıyorum bu halde iken 1-2 saat sonunda failed to get diyiyor..[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?
Mesaj tarihi:

evet dediğini yaptım 1-2 saat bekledıkten sonra bu msjı alıyorum ne yapayım sizede zahmet oluyor ama bi olursa ne dilerseniz yani :)[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?
Mesaj tarihi:
Juno`yu yukledin mi bilemiyorum, ama yuklemediysen oyunu kurduktan sonra ilk olarak juno surumunu yukle.Eger patch hatasi alirsan ftp://fpatch.euro-ro.net/patch/ su adresten hatali patch`i cekip, ragnarokonline klasoru icine atarak problemini cozebilirsin.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi bu bir hata değil ama Damien haklı olabilir benim gözümden kaçmış bak:-). Juno updateini çekmediysen bi noktadan sonra takılır ama onu da yaptıysan üzgünüm ama aklıma başka bi çözüm gelmiyor.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe.
Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar oldu hepinize çok teşekkür ederim çok saolun.. bide wizardlık hakkında insallah onada cvp verırsınız :) gerçi nefret edıyorsunuzdurda benden saolun tekrar..[signature][hline]gti rulaz
2pac rulaz
supra rulaz
daha ne ?
Mesaj tarihi:
Yok canım ne nefreti bizim görevimiz bu.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue
Mesaj tarihi:
alper ragnarok dergısı var bu ay cıktı sanırım git al fazla para deıl cd war ıcınde mevcut juno en garantısı cd den kurmak yoksa dıer yol bıraz ugrastırıyor[signature][hline] °_°
Mesaj tarihi:
Her yerde satılıyor. Excel e gerek yok :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
  • Yeni Oluştur...