Paul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 eğer bir çaresi warsa çok sevınırım hatta taparım size böle diyip kalıyor anlamıyorum bunun ıcın 1 saat beklıyorum ve böle kalıyor neden oluyor ? ne yapmam lazım olması için[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Bu herhangi bir hata değil, yağılmış olan skin turnuvasının haberi. Patch muhtemelen orda takılmıyor, bazen patch yaparken patchler arası geçişlerde bi süre durmakta biraz daha beklersen bence düzelir.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 yanı bu durumda bekleteyım dıyorsun tamam çok tessekur..[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 simdide aynı sekilde beklıyorum bu halde iken 1-2 saat sonunda failed to get diyiyor..[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 evet dediğini yaptım 1-2 saat bekledıkten sonra bu msjı alıyorum ne yapayım sizede zahmet oluyor ama bi olursa ne dilerseniz yani :)[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Juno`yu yukledin mi bilemiyorum, ama yuklemediysen oyunu kurduktan sonra ilk olarak juno surumunu yukle.Eger patch hatasi alirsan ftp://fpatch.euro-ro.net/patch/ su adresten hatali patch`i cekip, ragnarokonline klasoru icine atarak problemini cozebilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Dediğim gibi bu bir hata değil ama Damien haklı olabilir benim gözümden kaçmış bak:-). Juno updateini çekmediysen bi noktadan sonra takılır ama onu da yaptıysan üzgünüm ama aklıma başka bi çözüm gelmiyor.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 evet arkadaşlar oldu hepinize çok teşekkür ederim çok saolun.. bide wizardlık hakkında insallah onada cvp verırsınız :) gerçi nefret edıyorsunuzdurda benden saolun tekrar..[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Yok canım ne nefreti bizim görevimiz bu.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 yalnız orda bi hata var o dosyalar masa üstüne deel C:/program files... oraya yuklenmeli yoksa her oyuna girdiğinde yeniden yapılır pacth yuklemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paul Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 yaptım genede cok saol.. artık oynuyorum[signature][hline]gti rulaz 2pac rulaz supra rulaz daha ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperXp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 benimde aynı sorun oldu valla bende yuno 4 te takılıyor bekliyorum ama failed diyor bu arada ftp ye de girmiyor internet explorler la napıcam pls yardım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 alper ragnarok dergısı var bu ay cıktı sanırım git al fazla para deıl cd war ıcınde mevcut juno en garantısı cd den kurmak yoksa dıer yol bıraz ugrastırıyor[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AlperXp Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Bakalım indiriyodum ama uzun sürcek galiba dayanamıcam hemen Exel i yükleyip bakim Bursadayım bakalım nerde satılıyomuuuuş.(Posteri çok merak ediyom:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Her yerde satılıyor. Excel e gerek yok :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar