Remus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Death strike'i bi oku ustunde ne yaziyo ondan sonra 6 sn analamazsan aciklarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 blood tap hangi durumlarda kullanılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Remus said: Death strike'i bi oku ustunde ne yaziyo ondan sonra 6 sn analamazsan aciklarim ben ds yapinca 10 saniye shield var? ha, "last 5 sec" olayi lol, buyuk bi hit aldiginda arka arkaya 2 tane yaptiginda 2si de "buyuk" heal yapiyor? biri digerini silmiyor diye biliyorum. ben blood tapi genelde blood runem kalmayinca, hp biraz azsa ve yuksek dmg alacaksam rune tap icin kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2011 S-H said: blood tap hangi durumlarda kullanılıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hergonan said: ben blood tapi genelde blood runem kalmayinca, hp biraz azsa ve yuksek dmg alacaksam rune tap icin kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 dk tank zevkliymiş warriordan sonra ilaç gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar