patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Selam arkadaşlar D-Smart üyeleri ve Smile Adsl üyeleri için 3 aylık ücretsiz webtv yapmışlar. Ben smile adsl üyesiyim 2850 ye bir sms atıp kullanıcı adı şifre almam gerekiyor ama aptal yazılımları bir türlü şifre vermedi . Sistemde kayıtlı değilsiniz diyor , 5 kere müşteri hizmetlerini aradım halledemediler , tutturdular gelmesi lazım şifrenin diye. Eğer aramızda hali hazırda Dsmart üyesi olduğu için bu akşamki GS maçını izlemiycek olan varsa , bu webtv üyeliğini alıp k adı ve şifresini ÖM den bana atabilirse çok makbule geçer. Bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 . neyse dsmart falan yok ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bende de smile var atıyorum böyle bi adsl kayıtlı değil diye cevap geliyor. Aydın Doğan trollemiş yine milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Aradılar D-Smart 'tan şimdi . Biz bu işi beceremedik , bugün ilk defa webtv yi açtık böhüböhü diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben izliyorum çatır çatır lan hemen de geldi mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mesaj formatın nedir örnekle pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Kullanıcı adınız : xyz Şifreniz : asd dir. Detaylı kullanım bilgisi için webtv.dsmart.com.tr adresini ziyaret ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi senin attığın mesajı sormuştuk =) hatalı tel no falan çekiyor çünkü bana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 SWEBTV 224517xyzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yapıcak bişey yok , artık nasıl biri script nasıl bir Database ise =) Gün içinde sorunu çözüceklermiş hesapta , ne talihsiz adamız yani , sayılı sorunlu gruptan biri olduk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar