patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Selam arkadaşlar D-Smart üyeleri ve Smile Adsl üyeleri için 3 aylık ücretsiz webtv yapmışlar. Ben smile adsl üyesiyim 2850 ye bir sms atıp kullanıcı adı şifre almam gerekiyor ama aptal yazılımları bir türlü şifre vermedi . Sistemde kayıtlı değilsiniz diyor , 5 kere müşteri hizmetlerini aradım halledemediler , tutturdular gelmesi lazım şifrenin diye. Eğer aramızda hali hazırda Dsmart üyesi olduğu için bu akşamki GS maçını izlemiycek olan varsa , bu webtv üyeliğini alıp k adı ve şifresini ÖM den bana atabilirse çok makbule geçer. Bilgi
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bende de smile var atıyorum böyle bi adsl kayıtlı değil diye cevap geliyor. Aydın Doğan trollemiş yine milleti.
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Aradılar D-Smart 'tan şimdi . Biz bu işi beceremedik , bugün ilk defa webtv yi açtık böhüböhü diyorlar
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben izliyorum çatır çatır lan hemen de geldi mesaj
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Kullanıcı adınız : xyz Şifreniz : asd dir. Detaylı kullanım bilgisi için webtv.dsmart.com.tr adresini ziyaret ediniz.
UniRoss Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi senin attığın mesajı sormuştuk =) hatalı tel no falan çekiyor çünkü bana =)
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Yapıcak bişey yok , artık nasıl biri script nasıl bir Database ise =) Gün içinde sorunu çözüceklermiş hesapta , ne talihsiz adamız yani , sayılı sorunlu gruptan biri olduk =)
Öne çıkan mesajlar