capul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Var mı benden başka bu illeti başına sarmış olan? 2 adet sorun var şu an , beni telefonu kırmaya yönelten : 1-Şarja veya usbye takıldığında kapanıyor...tekrar da açılmıyor ,şarjdan çıkarılmadıkça.. 2-Çektiğim resimleri bilgisayara atınca önizlemesi fln normal çözünürlükte sorun yok ama açtığımda basık bir şekilde görünüyor.Basık dediğim bayaa bi çizgi şeklinde görünüyor resimler. Var mı bir çaresi... ya da almak isteyen :( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Herkesin ayfonu mu var niye böyle öksüz kaldım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.itusozluk.com/gorseller/ka+fa+1500/85439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Alacağın olsun LG :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar