kozalak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.chip.com.tr/konu/turbo-internet-2.1-ile-sorf-daha-da-hizli_24707.html bu programı daha önce de görmüştüm. yorumlarda da işe yaradığını belirtmişler. var mı bunu kullanan ben de birazdan deneyecem bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 incide bi eleman "crackini" satmaya çalışıyodu başka yerde bulamazsınız lan!1! diyerek. bi de 3-5 tane çalıştığını söyleyen vardı. başka da bilgim yok benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 crack dediği de brute forcelamış seriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 olabilir hatırlamıyorum o kadar detayını tabi. baya oldu ben onu göreli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 peki gerçek işe yarıyo mu? yani böyle bişey mümkün mü internetten anlayan biri aydınlatırsa güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 şöyle bir teknoloji var: x noktasındaki router üzerinden internet bağlantısı aldığını farzedelim. bu router ın önüne ve kendi router ınızın önüne bir donanım koyuyorsunuz. veri alışverişi sırasında bu 2 donanım biri veriyi sıkıştırırken diğeri de sıkıştırılmış veriyi tekrar açıyor. bu şekilde hız artırımı sağlamış oluyosunuz. bunun dışında bir de operanın turbo teknolojisi gibi proxy ile yapılan şey var onda da zaten veri proxy tarafından küçültülüp o şekilde gönderiliyor. bu yazılım nasıl çalışıyor bilmiyorum. proxy gibi davranıp proxy nin olduğu yerde veri sıkıştırılıp bu yazılımla da client tarafında sıkışmış veri tekrar açılıyosa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar