pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 GeForce FX 5200 (128 ram) Ekran Kartım var (driver nvidia 61.77, directx 9c) ve kafayı yicem, oyunun basında atabiliyor, biraz ilerliyorum yada intro kısmında 3 oyundada aynısını yapıyor driver ve directx i 2 kere kaldırdım yukledim ama duzelmedi, ram 512 cpu p3 750 cok iyi bir pc degil ama sirkette aynı pc ile ekran kartı daha dandik her oyunu oynıyabiliyorum sizce sorun nedir?[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 31 Ağustos 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ses le ilgili birsey olabilirmi dikkat ettim muzik veya ses efecti olan yerlerde windows a geri donuyor :([signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Sizce bunun anlamı varmı?[signature][hline]Pati Pati Paticiklerrrr Mutlu Mesut Ailelerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 genelde ram sorun olur. bir tanıdıktan ram ödünç al dene. ya da 2x256 isen birini çıkar, öyle dene. sonra diğerini dene.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar