blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Şindi ben xp ye format atıcam açıyorum cd den boot ediyorum güzel mavi ekran çıkıyo ama sora işte biçimlendir olayı bi türlü çıkmıyo format atamıyorum kısacası dosaylarım zaten ntfs ama daha önce de ntfs iken atmıştım format naaparım ne ederim ben ya biri bi yol göstersin comand prompt dan yazıyorum olmuyo doğal olarak ve başlangıç disketim de yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 CD ile baslat, yukleme ekranina gel, partitionlarin gozukecek. formatlanacka partitionu sil, ustune FAT* veya NTFS bir partition yarat.[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 malesef olmuyo denedim ama win setup dosyaları orda olduğuy için silemem diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 nasi silemezki? alla alla :)[signature][hline]www.noir.gen.tr Why can't you stay here awhile Stay here awhile Stay with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bir zamanlar oluyodu ama artık olmuyo eskiden hep öle silerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ben formatı bole atıyorum 98cd sı takıyorm star lı ms dosu cdlı secıyorum C:formt C: yzıyorm formatlıyor sonra XP cdsını dakıyorm rest atıp yukluyor yapamazsan boleyap cok kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar