facundo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 beyler XP kulanıcısıyım netım koptu zaman kendı otomatık olarak baglaması ıcın napmam gerek Normal 56 k baglantısı ve VPV(Virtual Private Network) u sanırım bı ayarı vardı bunun bılgısayar basında olmadım zaman koptunda kendı otomatık baglamasını ıstıyorum tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 bağlantının özelliklerinde bağlantı kesilirse numarayı yeniden çevir seçili mi ?[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hayır onu nasıl yapacam anlatırmısın detaylı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Başlat > Bağlan > Bağlantının üstünde sağ tık > özellikler > Seçenekler .. burda bağlantı kesilirse numarayı yeniden çevir diye birşey var onu işaretle sanırım hallolur.[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ıhh olmuyo denedım kopunca beklıo pofff ılk basta XP e format atınca bı kutucıkmıstı baglantıyı gosterıo duk sonra kendılınden baglardı ben onu kaldırdım onu bastan nasıl acacam bulsam haledecem kopunca net otomatık sormadan o bglardı hata altında bu dialogu oturum kapanan kadar sorma falan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar