2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 500 lirayı 1000 lira yaptım 3 haftada fakat daha ilerlemeye çekiniyorum.İmanım gevredi yapana kadar desem yeridir. Napsam burda bıraksam mı devam edip hepsini kaybetsem mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kazandığın 500'ü çek. kalanı oyna işte. bırakma burda. haydan geldi huya gitti dersin batarsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ana parayı al ettiğin kar ile arttırmaya çalış derim.Bişey kaybetmiş olmazsın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kazandığını bi daha yatır. hem kaybetsende bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 imdb de okudum.dedim kişisel ne olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Acaba almam gereken birşey var mı diye düşünüyorum bakalım yoksa devam ederim varsa ihtiyacımı görürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 al o 500'ü her türlü. batarsan tekrar girme paran olur :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 asdasd küçük yatırımcıyı yer derler borsa. bi türlü doğru mu yanlış mı çözemedim. heralde işini bilmeyen yatırımcıyı yer küçük yatırımcıdan daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yiyecek işte seni de. aklını çelmeye çalışıyor şu an. kolaymış yea diceksin şimdi sonra boş anında vurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 doğmamış çocuğumun rızkını yiyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 herşeyi kaydet. kaybedersen geri yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 zaten gözden çıkarmış olduğun paraydı hız kesme tam gaz devam et reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yarın bi bakıcaksın sattıgın hisselerin hepsi tavan yapmış sonra oturup aglıyıcak ve borsaya tövbe ediceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bugün/yarın c.tesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hep oyna, daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Koy bütün parayı dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 500ünü çek iddaa oyna, geri kalan 500 dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Dartanian said: Koy bütün parayı dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.hayatımda gördüğüm en iyi kumar tavsiyesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Dartanian said: ana parayı al ettiğin kar ile arttırmaya çalış derim.Bişey kaybetmiş olmazsın hem. abi şu lafı iş görüşmelerinde falan söylemeyin sakın. bu nasıl mantık lan ahuhas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 borsa küçük yatırımcıyı yer. ancak büyük yatırımcıların yoluna çıkmazsan hayatta kalırsın. senin elinde 2 lot tüpraş hissesi vardır adam elindeki 20000 lotu cart diye satıverir. senin hissen badem olur. sonra senden pul paraya 2 lot hisseni bile satın alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Benim gözümde ticari risk > borsa riski olduğundan her türlü sermayemi iş yapmak/kurmak yerine borsaya yatırmayı yeğlerim.(Nerden çıktı şimdi bu :S heralde eldeki parayı nereye yatırayım sorusunun cevabı olarak verdim) Küçüğü yese bile küçük te arada ekmek yiyor benim gibi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 unutma herşey yolunu bulduğun müddetçe güzel. allah kayıplardan korusun ne diyeiym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 daima kasa kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 wallstreet: money never sleep izle önce sonra gaza gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar