thecure Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tabi oğlum konuşurken falan hiç anlamıyorsun bi bakmışsın ki öpüşüyorsun kızla.o yüzden bu topic gereksiz bence zaten.
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 şş yapan var yapamayan var spoiler içine al
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 böyle kafe de mafede otururken ıkınız tam agzını acıcakken kalkıp tokatı çakıp "aklından bile geçirme" diyip uzaklaş
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 thecure said: en kesin yolu kıskandırmak.kaybetmemek için sana yanaşacaktır bence.bir de kız istiyorsa muhabbeti zaten oraya kendisi farkettirmeden getirir bi şekilde. Muhabbet geliyo abi zaten bacıım yine saçmalamaya başladın ya falan diyip geçiyo ama yine getiriyo ertesi gece Neyse dün çözdüm biraz gibi sert davrandım yeter lan ne istiyosan söyle diye konuşarak kapattı konuyu gibi ama bakalım
olitere Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi niye bu kadar kasıyorsun ki benden hoşlandığını hissettim ama ben başkasını seviyorum dicen biticek gidicek ya allah başka dert vermesin
Öne çıkan mesajlar