sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Bayıldım bayıldımmm... Tekrar tekrar dinlemekten kendimi alamıyorum.Fistan "aşır berbat değil" gibi bir yorum yapabilir buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 başta açılmadı video heves kursaktaydı.neyseki sonra zor da olsa izledim.çok iyi cidden janis sonuçta=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 piece of my heart güzel olmuş özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 piece of my heart'ı ben de çok beğendim, yani aslına çok daha yakışır olmuş melissa etheridge'in söylemesiyle. cry baby de iyi aslında da hani bilmesem aslının janis joplin'in değil de alicia keys'in falan olduğunu düşünebilirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar