MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Grup vitamin başlığnı görünce size eskilerden bir şarkı solemek istedim.. Hala ezberimdedir ve halen çok severim bu şarkıyı. Ne yazıkki orjinali yok bende.. Olan varsa çok büyük bir teşekkürle alırım.. fatoş almış orağını aman fatoş yandım faaatoooş fatoş almış orağını ot biçmeye gidermiş ot biçmeye gidermiş Orda dört genç delikanlı aman fatoş yandıım fatoş Orda dört genç delikanlı Fatoşada rastlamış Fatoşada rastlamış 1. si biraz ürkek aman fatoş yandım fatoş 1. biraz ürkek yanağını okşamış 2. si biraz çapkın aman fatoş yandım fatoş 2. si biraz çapkın Eteğini kaldırmış Donunuda indirmiş 3.sü anasının gözü aman fatoş yandım fatooş 3.sü anasının gözü Otlarada yatırmış Çimlerede yatırmış 4. nün yaptıkları aman fatoş yandım fatoş 4. nün yaptıkları Bu türküde yer almaz Bu türküde sölenmez Bu türkünün anafikri aman fatoş yandım fatoş bu türkünün ana fikri bütün erkekler öküz bütün erkekler öküz anafikrin babafikrin aman fatoş yandım fatoş anafikrinin babafikri kzılar öküzü sever kızlar öküzü sever bu türküyü duyan kızlar aman fatoş yandıım fatoş bu türküyü duyan kızlar ot biçmeye gidermiş ot biçmeye gidermiş[signature][hline](- -) (uyuyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 benim favori şarkım olup ezbere bildiğim sayılı şarkılardandır saol vitamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar