Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Şimdi elimde aşağıdaki formatta bi input.txt dosyası var ondan komut ve bilgileri okumam lazım, fgets kullanmam yasak. Add id:124 name:"John" name2:"Doe" num1:23 num2:5 num3:20 Burdan 123,John vs. diye bilgileri alıp linked list içinde saklıycam. Linked list kurdum ama bilgileri fscanf ile çekemiyorum dosyadan. Mesela name:"John" derken stringi komple alıyor. : ve " karakterlerini omit et desem bu sefer sonda " kalıyor. Noob sorusu biraz ama yardım ederseniz çok iyi olur tıkandım çünkü. Fscanf ile olmuyorsa daha kolay bi yöntemi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fscanf ile alicaksin sonra da strtok ile ayiracaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Sağol, strtok nasıl kullanılıyomuş araştırayım. Peki sscanf ile yapsam olur mu. Satırı komple aldım scanf ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 sscanf hic kullanmadim o yuzden tam olarak bir sey diyemeyecegim. yalniz simdi baktim, yapsan da biraz zor olabilir gibi geldi. bana da boyle bir sey lazim olmustu ve gene patide sormustum. en rahati strtok oluyor acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 tokenizer gibi bişey olması lazım onu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar