kgns Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 işten iphone app development konusunda bilgi kazanmamız için, evde hobi olarak takılmak için birer Mac Mini tahsis edilecek de, bu alet ile beraber kullanmam gereken şeyler nedir diye soracaktım. normal PC'de kullandığımız PS/2 mouse & klavye ile, DVI/HDMI girişi olan 22" monitörümle kullanabilir miyim? yoksa illa apple klavye apple mouse mu istiyor? bilen var mıdır?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ps/2 girişi yok, monitör girişi var. usb mouseları kabul ediyo, ama hepsini değil, kontrol etemen lazım önce ha bi dakka yalnız macmininin support ettiğpi max cözünürlük nedir onu bilmiyorum, senin 22 inchi karşılarmı emin değilim
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 nerde calıstıgını sorsam ayıp olur mu?
kgns Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mac Mini sitesini gezerken şöyle birşey gördüm: İnanılmaz derecede uyumlu bir bilgisayar Sahip olduğunuz aygıtların neredeyse tümünü Mac mini ile kullanabilirsiniz. Kendi ekranınızı, klavyenizi, farenizi takın ve Mac mini'yi açin. Hepsi sorunsuzca birlikte çalışır. Çevre birimlerini başka bir masaüstü bilgisayarla bile paylaşabilirsiniz. Bu Mac mini'deki mükemmel özelliklerden biridir. Hemen her tür aygıtla birlikte kullanabilir ve eşleştirebilirsiniz. Arkadaki girişlere/çıkışlara baktım. Görüntü olarak HDMI çıkış buldum, PS/2 göremedim ama USB taktım mı çalışır sanki. Magic Mouse nasıl birşey?
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi magic mousela cidden calısabilen varmı? 2 saat kullandım, öldüm sakatlandım, hani multi touchı kullanmakayada calısmadım bildiğin mouse'u ttumak canımı acıttı. onun dısıda hayır her usb mouse calısyo macte,mesela logithecin bazı mouseları calısıyo bazıları calısmıyo
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hangi tasarimcinin masaustune bakarsaniz ayni donanimi gorursunuz. imac + apple keyboard + 5$ generic usb mouse apple'dan mouse alinmaz. ama cok merakliysan trackpad alabilirsin. ama calisirken yarari degil zarari olur.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben ofiste magic maouse ile çalışıyorum valla :) mac pro alırkende aldım. Alışınca fena değil ama çok eksikliği var o ayrı. belirteyim tr'de magic mouse 200 TL. Ne güzel di mi :)
kgns Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben tasarımcı değilim yalnız, yazılımcıyım
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 mac mini gayet giderli ama apple dan mouse almak gibi, hele magic mouse almak gibi bi hata yapmayin. gidin kafaniza gore iyi veya generic bisey alip gecin, on kat mutlu olrsunuz.
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 birde alumn apple klavyeler touch typistlere uygun degil, inanilmaz hiz kesiyor mukemmel goruntusunun yani sira. yazilimciya gelmez. hehehe apple seklinde agiz sulanmaya basladiginda o klavyelere ragbet etmesin touch typistler. hatta paraniza kiyin mekanik klavye alin.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 desktop klavyesini bilmem de mbp klavyesi kullandigim en ergonomik klavye. ama bazilari alcak tuslari sevmez, yuksek tuslara takir takir vurarak yazmak ister, onlara gore degil.
Öne çıkan mesajlar