Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spider Man 2 [PS2] [Renkli Resimli]

kiddo

Öne çıkan mesajlar

Biraz geç oldu ama yazalım arşivimiz olsun. PC deki hezimetinden sonra kırmızı elbiseli feminen örümcek adamımız PS2 de şaheser gibi olmuş. Oyun genel özelliklerinden ayrıntılarına kadar hepsi güzel. Dövüş esnasında kombolarda biraz kazmalaşsada göz yumabiliyosunuz. Spider Man hastası olmasanız bile vice city nin 3 katı şehir haritasıyla, canlı trafiği, yayalarıyla, Kendinizi biraz geliştirdikten sonra gökdelenlerin arasında yaptığınız atlama zıplama bilumum havada artistik efektleriyle sizide beni olduğu gibi hayran bırakacak. Eğer zıplamaların ve bina aralarındaki uçuşların gerçekçiliğinden şüphe eden varsada üzülmesin ağ atma-esneme etki-tepki fiziği gerçekçi olmuş. Yani kalas gibi sallanmıyo spidey. Oyunun ana senaryosu hariç ekstradan hero point kazandığınız(sonradan yeni kombolar artistik efektler değişik hareketler almak için)5-6 farklı görev var. Binadan düşen adamı kurtar, soygunu önle, adamı hastaneye yetiştir(ne hikmetse hep erkek oluyo), küçük çocuğun balonunu geri getir (lol), kapkaççı yakala, sarhoş yakala, araba hırsızı yakala vs. Çok karışık bi yazı oldu ama kısaca alın oynayın, oynatın. Böle böle.
Potansiyel Kombo...

Hödöööö

Taking off...

Bu apla bu oyunluk flörtümüz (kesmiyo tabi m.j e dönüyo feminen)

Oyunda çizgi roman-filmden kült hareketler var (spidey adamı alıp direkte sallandırcak şimdi) (kare-kare-üçgen-x)

Gözlerimmi parladı ne güneşi arkana alıpda çek...

Klişe... Manhattan Hatırası

Yazar-Çizer spidey i ilk sinekten esinlenerek yazmış/çizmiş. Buda yan etkileri...

siz uçuşdayken milletin tezahüratları duyuluyo youre the maaan fln. Feminen diyorum inanmıyosunuz...

PS: adam gibi bi swing(ağ fırlatıp uçuş) ss si bulamadım. Aslında en güzel sahneleri onlar. Hızlanınca havanın sürtünme seside duyulunca tadından yenmiyo...[signature][hline][email protected]

//Olacak o kadar

[Bu mesaj kiddo tarafından 31 Ağustos 2004 12:48 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

pc deki versiyonundan kesinlikle farklı bende bilgisayar oyunlarında oyunu kimse beğenmeyince üzülmüştüm sonra pc versiyonunu oynadım harbiden berbat hem konsol hemde pc si olanlar bir denesin aradaki farkı görsün.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...