odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Xenocide said: çok çirkindir, çok güzeldir. hiç farkedeceğini sanmıyorum, o heykel oraya dikilmiş, başbakan gelip "ıyy bu ne, yıkın hemen" diyor. padişah mısın ....... ? derler adama. aklı selim insanlarda varmış burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 lovecraft0Z said: yav çok komik yorumlar olmuş, paticikte böyleyse halk tabi ucube der. senin sanatsal bi fikir dahi edinmen için sanatın öyküsü güzelliğin tarihi çirkinliğin tarihi avrupa resminde gerçek duygusu çağdaş türk sanatı bunları bitirdikten sonra ağzını açma hakkın oluyo. ha daha bi ton şey lazım da hadi hızlandırılmış kurs olsun yav öle şey mi olur güzelin ne oldugun söylemek için akademi egitmi mi alcaız hebele hübele. evet alacaksın ammo. nası nükleer reaktör de fizik mühendisi olup çalışıyosan, nası borsa hakkında yorum yapmak için iktisat okuyosan, estetik değerler hakkında agzını açmak için bişeyler bilmen lazım. ama ha burası Türkiye amaaaaann koyun güder gibi hemen hallederiz, la bak insana benzemiyo olum ucube lan bu dersen, ulan adamın insana benzetmeye çalıştığını nerden çıkardın derim. o soyutlamalar derformasyonlar zaten "insan" varlığının kavramının içindeki çarpıklığı bütünlüğü, çatışma yada uzlaşmayı senin kafanda canlandırmak için olmasın? okumadan incelemeden olmaz e o zaman bu heykeli de bu kadar büyük ve uluorta yere yapmaya gerek yok. yaparsın ufağını koyarsın elit bi sanat galerisine kapıya da: sanatın öyküsü güzelliğin tarihi çirkinliğin tarihi avrupa resminde gerçek duygusu çağdaş türk sanatı derslerinin ortalaması minimum 2.50 olmayan giremez yazarsın onlar bakar. ben baktım, beğenmedim. ve ucube işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 size memleketten iki heykel koyiim http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/325/9/9/giresun_heykel_by_lokmank-d33b88y.jpg http://www.turkiyegezgini.com/content/Giresun/fotograflar/imgs/005_Findik_Basimizin_Taci_Heykeli_Giresun.jpg http://www.vatangiresun.com/upload/Image/2010/2010%20Agustos/3%20hafta/heykel.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 raycharles nickinin hakkını vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 odiflame said: Xenocide said: çok çirkindir, çok güzeldir. hiç farkedeceğini sanmıyorum, o heykel oraya dikilmiş, başbakan gelip "ıyy bu ne, yıkın hemen" diyor. padişah mısın ....... ? derler adama. aklı selim insanlarda varmış burada. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 @Raycharles hacı heykel ucube değil, insanlarda onu değerlendirecek birikim yok mesele bu :) ama ne anlatsam faydasız o yüzden salla, sen heykelin seviyesine çıkma heykeli kendi seviyene indir en güzeli. ki "akp karşıtı" bi durumumda yok, ama o heykel ucube değil, badem bıyıktan daha ucube bir görüntüsü yok en azından, benim dediğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 seçim yaklaşıyor.. başbakan da milliyetçilere şirin görünmek için böyle yapay bir çıkış yaptı işte olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar