drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 sitede benim gibi Eskişehiri kazana çok kişi olduğunu gördüm ve nasıl bir klama planı yaptıklarını merak ediyorum, kayıtlar 6-15 eylül arasıymış sanırım, ben devlet yurtlarında 337. yedeim, sıra gelcek mi bilmiom ama misafir olarak kalıomuşun sanırım sonra çıkıomuş, siz napcaınız???[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Bizim arkadaş Eskişehirli. Anneannesinin apartmanı var orada. Bir dairesine yerleşme planları yapıyoruz berbaer. (ikimizde aynı bölümü kazandıkda :D)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar