horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ortalamanın tanımına bağlı ama.. evet diyebilirim. tabi eğer süper bi fotoşok kullanıcısıysanız çok daha kısa sürede yaparsınız bi de o var. ehu. klavyeyle resim yapıyoz olm biz ehehe.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben bunu fotoşopla yapana kadar elime bıçağı alır gerçeğini yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: elesso, 28 Ağustos 2004 14:21 tarihinde demiş ki: ben bunu fotoşopla yapana kadar elime bıçağı alır gerçeğini yaparım lol aynen... süper hepsi be....Gerçek olmazlar hiç bir zaman inşallah :P[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Elizabeth Elenora Benzemez[Zed] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Qui uzun zamandır tıp okuyan kayışı kopmuş bi adam. Fazla ciddiye almayın ama boş vermeyinde. Bunalım fln ayağına gider atar kendini bi yerden üzülürüm sonra. Ama yapmaz yaa. Neşeli çocuktur o. Ha bunlar gerçek deseniz atabilirdi bak :)[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Kabuğu soyulmuş kırmızı biber istiyorum ben. Onu közliyeceksin böyle, peynirle yiyeceksin oh oh oh. Abi soyma geyiği çok zor ya, zehir ediyor resmen, közledikten sonra soyulabilmesi dahada kötü, mırç mırç böyle. Ama leziz bir olay, tavsiye ederim. Kimse kabuksuz biber kadar yaratıcı birşey yapamamış bu arada, kınadım haha.[signature][hline]All this pain is an illusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 lol kavel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ehe muck quicim[signature][hline]ICQ#85889898 Doğru yolu bularak okuduğu mal üniversiteyi bırakan kişi. (Ben :P) sharky, 08 January 2004 00:30 tarihinde demiş ki: Sakin olalim. Sakin sakin cevap verelim. Zorla sakinlestirilmek icin parmak kaldirmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 fikir süper, çok hoş ya.[signature][hline]Prawler, 29 Ağustos 2004 20:17 tarihinde demiş ki: Bu konuda diyecek birşeyim kalmadı Yapacak birşey de.. Tek gecelik ilişkilerin adamı olacam sanırım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar