Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Benim paso ufacik bir sey catladi ve calismiyor. Simdi nete baktim da sifirdan basvuru yapmak cok sancili. Bunu yenilemenin kolay bir yolu var mi ki? Bilgisi olan var mi? Kart su an bende ama calismiyor. not: IETT icin konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 akbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 karaköye git,iett'nin ana binası var orda 2. katta kontrol yapıyorlar,kartının tamir edilip edilemeyeceğine ordan bakıyorlar,edilebiliyorsa zaten hemen işleme alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 alternatif olarak pttlerden gönderebiliyorsun tamire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 fizik kuralları diyordun:) Ardeth said: alternatif olarak pttlerden gönderebiliyorsun tamire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ardeth said: asıl ilginç olan soru bence olası fizik kuralları. fizik kuralları başka şekilde olsaydı hayat nasıl olurdu, olur muydu vs. adamın bazı dediği şeyler doğru mesela, gezegensel hareketlerin oldukça hassas bir dengesi var, yani bu hareketlerin stabil orbitler oluşturması oldukça dar aralıklarda meydana geliyor ve yer çekim kuvvetinin 1/r^2 şeklinde olmasına oldukça bağlı. ilginç şeyler bunlar ama yani eğer bunlar da böyle olmasaydı zaten evren olmazdı bu da bu kadar basit bir mantık. belki başka fizik yasası konfigürasyonlarının olduğu evrenler de olabilir onu da bilmiyoruz tabi. detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 heheh evet bu eheh:) forgiver said: Ardeth said: asıl ilginç olan soru bence olası fizik kuralları. fizik kuralları başka şekilde olsaydı hayat nasıl olurdu, olur muydu vs. adamın bazı dediği şeyler doğru mesela, gezegensel hareketlerin oldukça hassas bir dengesi var, yani bu hareketlerin stabil orbitler oluşturması oldukça dar aralıklarda meydana geliyor ve yer çekim kuvvetinin 1/r^2 şeklinde olmasına oldukça bağlı. ilginç şeyler bunlar ama yani eğer bunlar da böyle olmasaydı zaten evren olmazdı bu da bu kadar basit bir mantık. belki başka fizik yasası konfigürasyonlarının olduğu evrenler de olabilir onu da bilmiyoruz tabi. detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ulan konular karıştı olamaz mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kafayı yedi ihtamali daha kuvvetli geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 zeper ve ardeth +rep. yarin gideyim hemen bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 zeper said: fizik kuralları diyordun:) Ardeth said: alternatif olarak pttlerden gönderebiliyorsun tamire ofis saati diyodun soru sormak diyodun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 eee kem küm...şey...ardeth,,ehmm ne diyordum heh...paso yenileme hakkında verdiğin tavsiye bence de çok iyi,harika! en iyisi ptt'dir zaten.... yarın saat 3 ten sonra her şeyy daha farklı olucak!!! Ardeth said: zeper said: fizik kuralları diyordun:) Ardeth said: alternatif olarak pttlerden gönderebiliyorsun tamire ofis saati diyodun soru sormak diyodun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 zeper said: yarın saat 3 ten sonra her şeyy daha farklı olucak!!! phys326? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 326 asistanlığı almayacam demiştin,asistan değişme olasılığı > 1/2 ile yola çıktım ben;) Ardeth said: zeper said: yarın saat 3 ten sonra her şeyy daha farklı olucak!!! phys326? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 belki dedim kesin değil :p benden önce o dersin asistanı yoktu zaten muhtemelen benden sonra da olmaz herhalde. kim uğraşacak o dersle ilk sene dersleri varken heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 belki diyorsan kesindir o eheueh...yok ya sevinirim yani gene sen olursan:Piyiydi böyle ps falan,,soru çözüyorduk,ofis saati,iyiydi yani:P yeterince kıvırdım mı? Ardeth said: belki dedim kesin değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 aaa bora vardı lütfen.:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar