Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Eveet. şimdi bu şukela thunderbird ve lightningi kullanıyorum ben. imap ile mailları senkronize edebilirim belki, ama ben "outlooka doğru düzgün bi alternatif olsun" amacıyla takvimi falan da senkronlamaya çalışıyorum. zihni sinir projeleri gibi yok google calendara at, ordan senkronla falan da mantıklı çözüm değil bence. DAVmail diye de bi yazılım buldum açıklamiim burda şimdi nası işlediğini, o da abuk bi yöntem sonuç olarak. lightning için de provider for exchange diye bi nane var, ama onda da doğru yapsam bile ayarları çalışmıyo kerata :D Demek istediğim, lightning + thunderbird ikilisini tam olarak exchange ile görüştürebilen var mı? :)
di Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 DAV bu is icin yaratilmis bir protokol lan. Protokoloun abugu mu olurmus ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 di said: DAV bu is icin yaratilmis bir protokol lan. Protokoloun abugu mu olurmus ? fdsggfds davmail denen hede çok sayıda kullanıcıda darboğaza neden olacakmış ve sorun çıkarıcakmış gibi geldi ya :)
GEd Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Su olayi biraz detayli anlatabilecek var mi ? Thunderbirdden vazgeçmek istemiyorum. Thunderbird ile android telefonumu senktron tutmak istiyorum google üzerinden. Provider for google var ama sanırım güncellenmemiş pek https://addons.mozilla.org/de/thunderbird/addon/provider-for-google-calendar/
Öne çıkan mesajlar