Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sadece bir örnek burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Hıyardan cacık olur , Arap'tan hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 araplar kardesimiz, minareler sungumuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Napolyonn said: ne kılıç zoru hangi hikaye bu dragoneyc dlc simi? git az kitap oku, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Napolyonn said: ne kılıç zoru hangi hikaye bu dragoneyc dlc simi? yezid bin muhelleb nasr bin seyyar said bin harasi kuteybe bin müslim eşres bin abdullah şu isimleri bi araştır bakalım. dragoneyc dlcsimi değilmi gör sonrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 arap turk iliskileri hicbizaman gulluk gulistanlik olmadiki, lol kulturel etkilesimlerdi dominant zengin kultur, baskin ufak kutluru her zaman asimile eder, kuzey afrikada bu yasanmistir misal ancak araplar ne acemleri nede turkleri hicbirzmana asimile edemediler son derece emek sarfetmelerine ragmen, araplarin yutabiliceginden daha buyuk lokmaydi bu iki millet ha arapalr demiyimde kafatasci emeviler diyim, zaten islamada ilk fitneyi sokan, ilk ayrismayi baslatanda muaviyedir direk, secimle gelen hazreti alinin indirilmesi ve hasan iel huseyinin basina gelenler kafatasci emevi ailesinin nasil iktidara geldiginin gayet carpici bri ornegidir emeviler arap olmiyanlari hep asimile etmeye, savaslarda kullanmaya ve kole statusunde tutmaya calisti, bu baski doneminde abbasi ailesi acemleri, turkleri ve emeviler tarafindan kole statusune itilmis diger irili ufakli azinliklardan aldigi guc ile emevileri devirip halifeligi devraldi daha sonra acemlerle aralari mezhep farkidnan acilmaya basladi, araplarda savasci bir millet olmadigindan ordunun ve yavas yavas develtin kontrolu kolelikten yeni kurtulmsu turklerin eline gecti, daha sonra ingilizler gelene kadar araplar hicbir zaman bagimsiz olamadilar, hep turk yoneticiler tarafindan yonetilip turk ordulari tarafindan korundular objektif bakinca onlarinda hakli oldugu pek cok nokta var tabi ancak varligini baska bir millete borclu olan hicbir millet bagimsiz olamaz, 1. dunay savasinda yasanan arap hiyaneti dedigimzi ayaklanma cok boel aisl gozuksede araplarin tek yaptigi turk efendilerini birakip yeni ingiliz efendilere gecmeleridir, ingilterede birakip gidince 2. dunya savasi sonrasi olanlari gorduk iste, got kadar israil etrafini cevrien dev arap ulkelerini bri avuc nufusuyla onune katti direk, tanklari birakip kactilar yom kippur savasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 +15 viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 konuyla hafiften alakali; "yilmaz ozdil" said: Almamya Angela Merkel, açık açık “Ağzıyla kuş tutsa, gene de Türkiye’yi AB’ye almayacağız” dedi... Almam ya’ni. * Türkiye öfkelendi. “Haddini bil” filan. Halbuki... Teşekkür borçluyuz ona. * Çünkü, gerçekleri söyleyen tek Avrupalı lider o... “Sizi kandırıyorlar” diyor. * “Ha bugün alacağız, ha yarın alacağız deseydim, beni çok severdiniz... Ama, bu palavraların size faydası olmuyor, 51 senedir kapının önündesiniz, 151 sene bekleseniz hikâye” demeye getiriyor. * “Rum tarafını tutuyorum diye bana kızıyorsunuz... Denktaş’ı devirip, Talat’ı başa geçiren siz değil misiniz? Türk tarafındaki yes be annem mitinglerinde, Türkiye yakamızdan düşsün pankartları açılmadı mı? Türk askeri işgalci, denmedi mi? KKTC milli marşını çöpe atıp, içinde Türk kelimesi geçmesin diye enstrümantal marş yazdırmadınız mı? Yönetimi Rumlara vermeye razı olduğunuz halde, Rumlar hayır deyince morarmadınız mı?” demek istiyor. * “Geçti Brüksel’in pazarı, sür eşşeği Girne’ye be annem” demek istiyor! * “Çiller’le girdik zannettiniz, Mesut Yılmaz’la girdik zannettiniz, AKP’yle iki defa girdik zannettiniz; girdiniz mi? Ankara’da güpegündüz havayi fişeği ben mi attım?” demek istiyor. * “Bana küfrettiğiniz dakikalarda cumhurbaşkanınız dört bakanla Yemen’de, başbakanınız üç bakanla Katar’daydı... AB derken, Arap Birliği’ne girdiniz haberiniz yok” demek istiyor. * “AB üyesi olmadan Gümrük Birliği’ne giren tek ülke sizsiniz... Tarihi hataya tarihi zafer dediniz, 200 milyar dolara yakın zararınız var, bizim suçumuz mu?” demek istiyor. * “Benim milletim zengin, özel hayatımda ikinci el Opel’e biniyorum, sizin poponuzda don yok, tüm siyasileriniz generalleriniz Mercedes’e biniyor, ben size daha ne diyeyim ki” diyor. * “Bakın bir örnek vereyim” demek istiyor... “Dünyanın fındığını siz üretiyorsunuz, bizde fındık ağacı bile yok, dünyanın fındık fiyatını bizim Hamburg Borsası belirliyor!” * “Malınızın kıymetini bilmiyorsunuz. Ahtapot Paul bile sizin spor otoritelerinizden başarılı... Mesut Özil’i aldınız da, vermedik mi, kafasına silah mı dayadık?” demek istiyor. * “İnsanlığa katkılarından ötürü sayısız ödül alan profesörü içeri tıkıyorsunuz, insanları domuz bağıyla öldürüp oturma odasına gömenleri dışarı bırakıyorsunuz, bu ne biçim iş?” demeye getiriyor. * “Bakın, din tüccarları milletinizi dolandırıyor, Keriz Feneri’nizi yakaladık, zahmet edip 800 küsur gün sonra anca geldiniz, belli ki niyetiniz yok” demek istiyor. * “Türkiye’nin çıkarlarını savunan gazetecilere darbeci diyorsunuz; AB’den para alıp AB’nin çıkarlarını savunan gazetecilere demokrat diyorsunuz. Gönül ister ki, bütün gazetecileriniz AB’den avanta alsın ama, almıyorlar... Siz en iyisi onları tek tek bertaraf edin, ben sizi AB’ye alacağımızı söyleyeyim, siz inanmaya devam edin, gül gibi geçinelim gidelim” diyor. * Bilmem ki, daha ne desin... adam kirk yilda bir duzgun yazi yazmis, kimse c/plememis, arada kaynamasin yaziktir dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cok fena yardırmıs hLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yalniz araplar icinde bile super insanlar cikabiliyor. bknz: Korax said: AZMO WIN yazi guzelmis bu arada, Angela (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ortaokuldaki Türklerle Araplar ticaret yaparken arap çıkarmış seccadeyi namaz kılmış aa sen ne yapıyorsun demiş türki, arap da ben işte namaz kılıyorum bizde tek tanrı var hacı demiş oda demiş ki aa hadi ya bizde de tek tanrı var aman tanrım ne kadar güzel bende o zaman müslüman olaaacaaam xD demiş türklerde. komedisine inanan birileri varmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 DynamicK said: yazi guzelmis bu arada, Angela (tu) olm niko da soyledi ayni seyi zamaninda, ona da giydirdik bir suru serefsiz sarkozy, irkci sarkozy diye aslinda herifler arada bir soyluyorlar boyle yeri geldikce de, he heledikleri zaman daha cok haber oluyor bizde kanaatimce arap birliginden cacik olmaz tabii, ama ab ab diye kastirmaya devam etmenin de cok bir anlami yok. mis gibi uzakdogu var milyarlarca cekigiyle, onlara konsantre olsak daha iyi olur sanki hos ab kastirmacasi sayesinde az biraz gelisiyoruz arada, yasalar bireysel ozgurlukler falan guncelleniyor o iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 TR girerse AB'ye biteriz. En guzeli boyle surekli oyalanmak iyidir. AB'e girdik Az kaldi giriyoruz. Gireyazdik. Olmadi bir daha. Bulgaristan girdi biz de girmis sayildik mi? Bireysel olarak AB'e giriyoruz (bknz: ben) BG, Yunan sinirindan pipimizi soksak girmis sayilir miyiz? AB olmadi Asya'da deneyelim. Vuvuzela birligi daha iyi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bg de ikili temaslarim olmadi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yilmaz ozdil şunları da ilave etse idi keşke dünyanın en zengin yöneticlierinin arap ülkelerinde olduğunu ve tayyibin bi söylentiye göre 2 milyar dolarının olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bizimki merkele kar$i ayar verme hevesinde beyanat vermi$.. ama biri diyo $i$hane oburu diyo kavunlarim $ahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Soris said: Ortaokuldaki Türklerle Araplar ticaret yaparken arap çıkarmış seccadeyi namaz kılmış aa sen ne yapıyorsun demiş türki, arap da ben işte namaz kılıyorum bizde tek tanrı var hacı demiş oda demiş ki aa hadi ya bizde de tek tanrı var aman tanrım ne kadar güzel bende o zaman müslüman olaaacaaam xD demiş türklerde. komedisine inanan birileri varmış demekki. yok abi sey o meshur turklerle cinliler savasiyor, araplar geliyor "turkler biz sizi cok sevdik, bu cinliler cekik gozlu ve kafir size yardim edelim yenin bu cinlileri" diyorlar sonra kampta bizimkiler bakiyor araplar yatiyor kalkiyor, yahu siz ne yapiosunuz diolar arapalrda namaz kiliyoruz, tek tanri var hak yolu islam diyor turklerde diyorki " aaa ne sheker sey, biz cok sevdik bole hepimiz musluman olucaz, sizide cok sevdik beraber cumaya gideriz donsute :D:D:D:D:D:D:D" diyor, yuzbinelrce turk o gun islmiyeti zirt diye kabul ediyor eski dinelrini birakip -togan abi yeni bi din bulduk, 4 kariya ve 9 yasinda evlilige izin varmis, cok sahane hadi din degsitirilim -metecim totem avrmi totem sen ondan haber ver -yok abi totem, putlara cok kiziyorlar ama caput filan baglayip turbeleri totem gibi kullnabiliyomussun -ok yaz beni o zaman, bizim yabguyada soyleyelim oda gelsin lan cok kiyak ismis, asenanin ustune 2 kari daha alirim cillop -bide togan abi artik mete deme bana, mehmet de ismimizide degsitirelim -niey lan? olemi istiolar? -yok abi cok sevdik biz bunlari o yuzden dilimizi ve isimelrimizi birakiyoruz artik -haaa ok, fena fikir diil banada osman diyin o zaman, bole cok testisli duruyor isim olarak -yanniz abi su kilici versen diyorum artik, ayip oluo ama -yok sana kilic milic, subasinada gitmissin zaten togan kilicimi aldi vermio diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu osman, o osman yani ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Facebookda "isteyen eklesin xD" gibi araplar gelmiş türklere isteyen müslüman olsun xDDD demiş birde araplar komik video sayfalarına üye ararlarken türklerin commentleri trollemişler o şekilde müslüman olan türkler de varmış murat bardakçı anlatmıştı geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Viktor said: Soris said: Ortaokuldaki Türklerle Araplar ticaret yaparken arap çıkarmış seccadeyi namaz kılmış aa sen ne yapıyorsun demiş türki, arap da ben işte namaz kılıyorum bizde tek tanrı var hacı demiş oda demiş ki aa hadi ya bizde de tek tanrı var aman tanrım ne kadar güzel bende o zaman müslüman olaaacaaam xD demiş türklerde. komedisine inanan birileri varmış demekki. yok abi sey o meshur turklerle cinliler savasiyor, araplar geliyor "turkler biz sizi cok sevdik, bu cinliler cekik gozlu ve kafir size yardim edelim yenin bu cinlileri" diyorlar sonra kampta bizimkiler bakiyor araplar yatiyor kalkiyor, yahu siz ne yapiosunuz diolar arapalrda namaz kiliyoruz, tek tanri var hak yolu islam diyor turklerde diyorki " aaa ne sheker sey, biz cok sevdik bole hepimiz musluman olucaz, sizide cok sevdik beraber cumaya gideriz donsute :D:D:D:D:D:D:D" diyor, yuzbinelrce turk o gun islmiyeti zirt diye kabul ediyor eski dinelrini birakip -togan abi yeni bi din bulduk, 4 kariya ve 9 yasinda evlilige izin varmis, cok sahane hadi din degsitirilim -metecim totem avrmi totem sen ondan haber ver -yok abi totem, putlara cok kiziyorlar ama caput filan baglayip turbeleri totem gibi kullnabiliyomussun -ok yaz beni o zaman, bizim yabguyada soyleyelim oda gelsin lan cok kiyak ismis, asenanin ustune 2 kari daha alirim cillop -bide togan abi artik mete deme bana, mehmet de ismimizide degsitirelim -niey lan? olemi istiolar? -yok abi cok sevdik biz bunlari o yuzden dilimizi ve isimelrimizi birakiyoruz artik -haaa ok, fena fikir diil banada osman diyin o zaman, bole cok testisli duruyor isim olarak -yanniz abi su kilici versen diyorum artik, ayip oluo ama -yok sana kilic milic, subasinada gitmissin zaten togan kilicimi aldi vermio diye... göktanrı görülmeyen birşey allah ta görülmüyor hadi müslüman olalım :))) benzerliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar