gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 İlginizi çekebilir diye düşündüm bu ürün , öncelikle admin/mod lar olmak üzere herkes bu ürünü yakınlarında hissetmek ister diyer düşünüyorum. Hediyeyi kullanırsın dedik diye kızdılar bi önceki konuyu kapattılar .Anlamadım nedendir , küfür ya da argo yok ama neyse .Peki bunu gönderiyorum ama kullanın demiyorum , ne yapıcağınızı siz alınca zaten çözersiniz. Solid Jarrah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ezik misin sende uzattın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 http://nerdiest-kids.com/wp-content/uploads/2009/11/banhammer1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ben hiç yapıyo muyum böle seler? kıymet bilmez zalımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 abi şu patiyi ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum :D madem çok seviyorsun banlanınca aç yeni bi acc onla yaz.bu liseli hareketlerini anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 ulan biz öm üzerinden modla tartışıyoruz o alkol topiğindeki küfür olayını senin yaptığın hareketlere bak. sonuna kadar haklıymış ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Aluriel said: ezik misin sende uzattın ama Madem bir harf için haklı yazılarım siliniyor körü körüne kurallara bağlılık yüzünden. Bütün kurallara uygun topic ler açıyorum. Eziklikle ilgisi yok arkadaşım , yapılan yanlışa dikkat çekiyorum. Kurallara uygun bir topici kaldıramıyorsan birşey yazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar