dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu soruna cevap veren bir topic var ama orda yazanları uygulamama rağmen bir sonuç alamadım.Starter seti alırken 3.step te bilgilerim doğru olmasına rağman sorun çıkarıyor;ya bilgiler yanlış diyo ya da e-mail i verip irtibata geçmemizi istiyo ben işin içinden çıkamadım farklı öneri olan varsa beklerim. Bu arada 5 gündür trial ı oynuyorum ve 4.liükten aşşağı düşmedim rank de casual bölümünde :)[signature][hline]Ben bir Half-Fiend im. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Adresle ilgiliymiş sorun galba.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 adamlara mail attın mı? daha öncede benim ve burdan bi arkadaşın daha başına gelmişti. [Bu mesaj BarbarianClone tarafından 23 Ağustos 2004 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evet mail attım ama cevap gelmedi bi yandan da onu bekliyorum.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 mail'e cevap gelmesi en az 2 gün sürdü bende. Bu süre içinde kredi kartının yurt dışına açık olup olmadığına bak çünkü değilse yine kabul etmiyo. Bide shipping ve billing adreslerinin aynı olması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Bu oynayacağım 5. mmorpg aynı kart ile ve mail atalı 2 gün oldu tam bakalım yarına bi daha denicem:([signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 daha önce kredi kartını kullanmışsın o yüzden yurt dışı sorunu olmaz sanırım adreslerinide doğru girmişsindir oda sorun olmaz geriye bir tek mail kalıyo onuda merak etme yarın en geç sonraki gün gelir oda hafta sonuna denk geldiği için sonrada oynarsın ama biraz dişini sıkman gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sağol ama beklemek zor:) bide iyi bi oyuncu olup ta hep aynı desteden sıkılınca:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Yaklaşık 4 aydır kart satın aldığım kredi kartımda da aynı sorun var. Bu sorunun nedeni ise, magic online'dan kart satın alırken kartınızın bilgilerini doğrulayamamasıdır. Tek çözümü ise [email protected] adresine sorununuzu anlatan detaylı bir mail yollamanızdır... Bol şanslar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 [email protected] mail attım cevap da geldi deniyorum yine aynı şey çıldırayım artık di mi :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Orada ki teknik servis biraz sorunlu, kendilerine toz kondurmuyorlar. Sizdedir sorun diyorlar. Zorlayıp kafasına vurmak lazım.. ;) Not: bendede şu anda aynı sorun var, muhtemelen seninle bana verdikleri cevap aynı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Sorunu çözen var mı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Bana mail geldi yine olmadı bu sefer de işte bilmem ne adresine mail atın mesajı verdi bende bunu yolladım hatırladığımca.Sonra cevap geldi eğer mesajı tam olarak yollamazsanız yardım edemeyiz diye bende sinirlendim bıraktım çünkü hepi topu iki msj geliyor sistemden biri bigilerinize ulaşamadık biride mail atın cart curt![signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Evet, teknik servisleri biraz kötü. Mail attım, bana telefon numaranız gerçek numaranızmı diye sordular, evet dedim daha cevap yok 8 gün oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar